Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    27. Svibanj 2016. 09:54

Jutro mamice!

Halila pa čitam da je pod normalno tako težina od 500g do kile i da je manji porast težine rezultat naprednije motorike i veće aktivnosti djeteta.

Kiki_ca držimo fige da što prije prođe!

zatišje ovdje, svi uživamo u sunčeku jel?
    Mi smo jučer cijeli dan bili vani, odveli kod bake i dede, spavala vani u kolicima kao top, doma bi se 100 puta zbudila hehe

Al su nam navečer komarci prozujali po stanu uhh
    Kako se vi mislite borit protiv njih? Nebi nju s ničim mazala tako malu. S čim bi joj mogla pomoći ako ju upikne koji?

crna123
    27. Svibanj 2016. 10:24

Ja cu mazat s uljem lavande i unutra sam stavila par kapi ulja od eukaliptusa, ne bi bas htjela s ovim kupovnim sprejevima

crna123
    27. Svibanj 2016. 12:23

Lavandino sam sama radila, nije tesko uopce niti komplicirano a eukaliptus sam kupila mislim da je bila biljna ljekarna. Svakako bolje nego ti preparati :)

crna123
    27. Svibanj 2016. 12:30

Nije cisto lavandino posto se mjesa samaslinovim,ali isto mozes kupit cisto.Pogotovo na moru di prodaju, samo se naravno raspitaj sta je unutra

crna123
    27. Svibanj 2016. 14:01

Nemas omjer osusis lavandine cvijetove(onu stabiljku dole odrezes) u hladu negdje da ih sunce ne sprzi, kad se osuse cca 2 dana usitnis ih stavis u posudu i zalijes uljem, mozes bilo kojim ja sam maslinovim. Ostavis da odlezi na suncu ne znam 20 dana tu i tamo malo prodrmaj staklenku. Nakon toga kroz gazu istisni i voilaa :) u to ulje onda dodas to jos koje zelis da pojaca miris. To mozes koristit i ako pikne vec i za kupanje par kapi u vodu itd svasta nesto :)

simal
    27. Svibanj 2016. 22:24

Hej curke, baš je zanimljivo ovo s lavandom. 

Moj pizdek opet nije kakao 4 dana iako sam ja jela suhe sljive, pila puno tekućine, njemu davala caj od kamilice i komoraca...ništa. Jadan se muči kada prdi, baš mi ga je žao. Inače navečer jede Hippov Combiotik ali sam danas odlučila izbaciti ga na par dana. Možda ga AD zatvara, ne znam.

Kako vi oblačite malce na ovoj temperaturi. Mi smo vani inače u bodiju kratkih rukava, preko majica dugih rukava, duge hlacice i čarapice. Sve pamučno. Doma smo cijeli dan samo u bodiju dugih rukava i čarapicama jer nismo još nabavili klimu i u stanu je 27°C!!!

SIMAL

Kamikazee
    27. Svibanj 2016. 22:57

Mi smo doma u bodyju dugih rukava i carapicama isto, a van kad idemo nabacim jos hlacice, vise zbog sunca. 
    Sad planiram uzeti pokrivac s faktorom 50+ za ove setnje kad je sunce, a uskoro cu uzeti i majicu, sesiric i mozda hlacice s tom zastitom. Moram samo vidjeti uzivo velicine da znam koju uzeti.

Za komarce i krpelje sutra bas idem vjdjeti eco.kid sprej, o njemu sam citala dobre stvari jer bih htjela da mogu odjecu naspricati, sto manje direkt na kozu. Ovo s lavandom zvuci dobro, nisam znala za to!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.