Ivchi87 nemoj se gristi, svi imamo takve dane :/
javi kako je prošao pregled u četvrtak!
Mi koristimo Mum bočice, zadovoljni smo s njima. Sisač mi se sviđa, oblikovan je onak da ga lijepo primi s usnama pa joj ne curi puno sa strane. A imam i Avent bočicu al nju koristim samo za izdajalicu...
Koristimo onaj prvi sisač 1 (za od 0-2mj), kupila neki dan sisač 2 ( za bebe od 2-4mj) ali joj to pak prebrzo curi mlijeko pošto ona voli malo sisat pa onda žvakat tak da se znala zagrcnut koji put. Vratila nazad na jedinicu to joj je draže ;)
I mene je nasmijao, pogotovo onaj dio sa spustanjem u krevetic 😂
Mi koristimo dr Brown sa sirom dudom za ad, a Lansinoh za vodicu. Imali smo i Mam, ali nekako smo ju maknuli iz upotrebe.
Bokić cure, evo konačno da se i ja malo javim, kod nas je vise manje sve oke, beba je super,dobra je, cicamo i lijepo mi i dalje spava. Evo npr nocas je zaspala oko ponoci, prvo budenje je u 7h bilo, prije 8 smo vec bile malo u šetnji, vani je zaspala oko 8.30 pa do 10, onda još malo oko 12h i sada spava od 13.30. Ne javljam se cesto jer lovim vrijeme za ucenje dok beba spava ali vas redovito čitam.
kikica moja princeza ti navecer zna dosta bas mahati rucicama,nogama,i glavicom lijevo desno,plače jako i nikako uloviti cicu,stavim joj je u usta ali nema sanse da je primi,onda je ili muz ili ja uzmemo u uspravni polozaj,ili sebi na prsa u neki polu lezeci polozaj,upalimo neku muziku zivlju,malo glasnije,i počnemo plesati u taktu,smiri se skoro pa u roku odmah,i tako se jedno vrijeme nosamo,ona si malo odspava,na par minuta i nakon toga super cica. Nama je pedijatar reko da je beba umorna i zbog toga nervozna i da zato tak reagira. Probaj i ti plesati, mozda pomogne
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, tvoja beba stvarno super spava! Blago tebi kad možeš i učiti uz nju!
Nama je jučer bila patronažna, došla je izvagati curku. U tjedan dana je dobila 120 grama, što je opet malo prema njoj. Doći će opet za tjedan dana pa ako ni tada ne dobije dovoljno, onda ćemo morati doktorici da se dogovorimo za dohranu. Ja joj dajem bočicu već sad povremeno, jer više puta ona isprazni obje sise i još joj nije dosta, složim joj 120 ml ad-a i jučer je prvi put da se najela konačno i da više nije htjela. Vidjet ćemo kako će biti dalje. Super mi je što je brzo prihvatila bočicu pa sad kombiniram dojenje i to. Po noći i dalje lijepo spava i zadovoljna je beba.
Odustala sam od svih kapi u međuvremenu i nemamo više nikakvih problema s grčevima. Nadam se da će tako i ostati.
Simal, ovaj tekst je baš fora.
Gdje su nam Ninachh i Pupa?
NMaren uh da mi je bar jedna noć u tjednu takva pa da se malo naspavam
Otkako joj damo te kapi za grčeve kad je prime više nema partijanja do ponoći već zaspi u 20h pa spava do 1 ujutro i onda u 4 pa u 6h, da li pojede 40ml ili 140ml svejedno je, ko vurica mala budi se uvijek isto ;)
Treba se natjerat ići spavat u 20h da bi se nešto naspavala, ovo usred noći me ubije, ujutro se ničeg ne sječam :D
Pretpostavljam da je onda kad je grčeve imala bila premorena kasnije pa je zato spavala od ponoći do 6 ujutro u komadu.
Halila ni tebe nam dugo nije bilo ;) zaključila sam kako je lijepi sunčani produženi vikend bio pa su se svi možda malo razbiježali hehe
Držim figice da počne dobivat na težini, super da hoće i jedno i drugo! Neka se i dalje mazi na sisi :)
Ja moram pohvalit svog pizdeka. Svaku vecer zaspe oko pol 10 i spava do 5:30. Jucer je zaspao u 8 i isto spavao do 5:30. Ali do prije dva tjedna se je budio svaka 2 sata tako da ce i to curke moje proci.
SIMAL
Alo curke moje,
mi koristimo Tommee Tippee bočice ,ali još uvijek broj1, A za vodu/čaj i dudu varalicu nukove. Ne znam kad tebam mijenjati sisač?? nemam blage veze,mislila sam da tek od 6.mjeseci ide broj 2. Idem odmah provjeriti.
Kikica kako bebač?
Moja curka isto svaki dan navečer napravi show i skužila sam da je od umora. Ili je uspavam i odspava 10 min i bude sve super ili ako je vrijeme papanja već onda brzo na kupanje (to ju malo umiruje) i poslije odmah večera,pa se smiri. Ali kad još nije došla vrijeme hranjenja i ne reagiram odmah ajme meni bude svega.vrišti i vrišti,nikako ju ne mogu smiriti,zato moram odmah reagirati!!!!! Isto kod nje jedna poza postoji koja je smiruje donekle..ali dok sam skužila,dobila sam sjede heheheh
Sad sam čitala na netu da dudu varalicu treba mijenjati svakih mjesec,mjesec i pol. Kod nas je onda vrijeme da mijenjamo :) A za TT bočice sisač br.2.ide od 3-6 mjeseci,tako da i to kupujemo slijedećom prilikom odmah!
Sortiraj odgovore
Najstariji