Jutro!
vidim neki budni i od 2
predivan vikend, napokon sunčeko! U subotu je predvečer izveli u šetnju, vozikali se skoro sat vremena, ona budna ali lijepo u tišini gledala okolo. Jučer smo je prvi put vozili do bake i dede malo na čuvanje da tata i mama napokon popiju zajedno kavu uh šta je lijepo malo odmorit heheh
Halila meni rekli još u trudnoći da slobodno popijem malo kupinovog vina ;)
Sretno na cjepljenju držimo fige da prođe sve super!
I bravo za okretanje na leđa, napredna malena :)
Kiki_ca mislim da ti neće tako lako zaboraviti sisati zbog bočice ili šeširića, moja hoće sve šta god joj ponudim...
Kriszta i ja se borila s plačem kad je na trbuh okrenem jer hoću da vježba malo, al dama je sad skužila novu foru, kad je stavim na trbuh ona si gurne palac u usta i cucla, nema vriske al nema ni vježbanja :D a znam da može, samo šta neće. Na trbuhu voli biti kad leži meni na trbuhu , obožava tak spavat na meni uhh . I neki dan je digla lijepo glavicu i polako je okretala lijevo-desno
Pozdrav curke, moja ti od prvog dana sa sesiricima papa jer mi je tak lakse, istina da sad kad probam bez cudno joj je i ne moze bas uhvatit mase glavom oko nje i malo uspije. Ne opterecujem se tim dal je slicno il ne bocicama ako je njoj dobro i ako mene ne boli super :) Vikend je bio predivann mi smo bili oba dva dana vani u skitnji otisli do zagorja ma super. Uzivajte!!
Vidim da pricate o vjezbanju na trbuhu, moja isto tesko hoce jako malo, jedino na meni, ali me zanima kakvo vjezbanje? To bi ja trebala njoj pomagat nesto il ona sama sa sobom? Mozda glupo pitanje
Bog curke, kakav divan vikend napokon. Uzivali smo u setnjama i lijepom vremenu, ma milina. Vidim da ste i vi bili u djiru 😀 Grad je bio pun kolica, valjda svi jedva docekali sunce da izadju malo vani. Nama je sve bilo super, malac spavao po cijeli dan na zraku jedino kad sam ga sinoc opipala ucinio mi se malo vruc u glavi. Naravno odmah sam se uspanicila i zvala Klaicevu, imao je 37,5 rektalno sto je jos uvijek ok, rekli su mi da pratim i da mu ne dajem cepic do 38. No HB nije mu se penjalo vec mu je palo kasnije na 36,9 i nisam se vise brinula. Jutros opet varira 37,4, ne znam dal da idem pedijatru?
Ova iz Klaiceve mi je rekla da je moguce da mu se povisila tjelesna temp jer je i vani naglo ugrijalo, a to valjda moze tako utjecati na njih malesne. Joj ne znam, nadam se da je to jer smo planirali malo na more s njim sad za produzeni, ako se razboli jao meni 😔 Ma lako za more i sve samo da mi je on ok!
Sto se tice vjezbanja na trbuscicu, moj je prije vise volio dizati glavu, a poceo je dosta rano vec s 2tj, sad se momak ulijenio pa protestira kad ga okrenem, ono moze, al mu se neda. Lijeno musko 😄
Pocela sam mu davat malo vode na bocicu kad smo vani da ga zavaram kad je gladan, ali nece. Drzi ju u ustima i igra se s njom i smije mi se, al nece povuce... Uh vec vidim bit ce muke kad bude odvikavanje od sise.
Moj mali sisavac je malo lud ova 2 dana, smiri ga samo ako mu dam sisu cak i kad nije gladan. Zubici su 100% i bas mi ga je zao jer me tako tuzno gleda i mumlja sa sikom u ustima kad ga pati. Mozda cak i skok neki jer bi najradije stalno sisao! Plus, cim ga spustim vristi!! A tek idemo na cijepljenje danas, sve me strah sto ce biti nakon toga! 😖
Sto se vode tice skuzila sam da ju odbije kad mu je dosta. Dajem ju na bocicu najcesce prije jela. Sad mi zna popiti oko 120ml i imam osjecaj da se vodi nekad veseli vise nego hrani!
On na trbuhu nekad vise nekad manje, zovem ga periskop jer kad je na trbuhu SVE mora vidjeti pa mu je cijeli gornji dio trupa u zraku 😂 A to okretanje na ledja radi nekoliko puta zaredom pa onda 2 tjedna nista. Prije 6 tjedana kad je to radio glava mu je bila uteg s kojim je uspijevao guzu povuci u okret, sad vec balansira i to presmijesno izgleda 😂😂
Jel imala koja od vas nekako kao pristic na bradavici? Boli uzasno na dodir, doslovno mi majica smeta kad dotakne pa onda mozete zamisliti bol kad on sisa i masira si desni na to! 😳😳😳 ne da mi se jos i kod moje doktorice ici, a mislim da cu morati 😞
Moj mali sisavac je malo lud ova 2 dana, smiri ga samo ako mu dam sisu cak i kad nije gladan. Zubici su 100% i bas mi ga je zao jer me tako tuzno gleda i mumlja sa sikom u ustima kad ga pati. Mozda cak i skok neki jer bi najradije stalno sisao! Plus, cim ga spustim vristi!! A tek idemo na cijepljenje danas, sve me strah sto ce biti nakon toga! 😖
Sto se vode tice skuzila sam da ju odbije kad mu je dosta. Dajem ju na bocicu najcesce prije jela. Sad mi zna popiti oko 120ml i imam osjecaj da se vodi nekad veseli vise nego hrani!
On na trbuhu nekad vise nekad manje, zovem ga periskop jer kad je na trbuhu SVE mora vidjeti pa mu je cijeli gornji dio trupa u zraku 😂 A to okretanje na ledja radi nekoliko puta zaredom pa onda 2 tjedna nista. Prije 6 tjedana kad je to radio glava mu je bila uteg s kojim je uspijevao guzu povuci u okret, sad vec balansira i to presmijesno izgleda 😂😂
Jel imala koja od vas nekako kao pristic na bradavici? Boli uzasno na dodir, doslovno mi majica smeta kad dotakne pa onda mozete zamisliti bol kad on sisa i masira si desni na to! 😳😳😳 ne da mi se jos i kod moje doktorice ici, a mislim da cu morati 😞
Crna123 kad je na trbuhu bebu bi trebalo poticati da se dize na rukice i da tako dize glavicu. Time jaca misice na rukama i na ledima.
Ja sam mu pocela ispod prsa stavljati jastucic i to mu je ok. I tako mi se je poceo naslanjati na rukice.
Mi smo imali problema jucer jer pizdek nije kakao 5 dana i onda se je jadan jucer cijeli dan i noc mucio dok je prdio i ne samo to ono je tako jako smrdilo....uzas
I onda sam mu danas dala malo zasecerenog caja od kamilice i nakon 45 min se je tako posrao da je govna bilo svugdje! U nogavicama, u rukavima, po ledima! Hehe nije mi bilo druge nego kupanac!!
Ali neka, zato mu je sad lakse. Tako da sam odlucila kupiti mu hippov caj i pomalo mu davati. Dolaze vrucine i mislim da ce mu to biti dobro.
SIMAL
Dobar dan, cure!
Evo mi smo na kraju danas bile na cijepljenju. Zasad je super, stavila sam joj odmah frescopad oblog i ok je. Hoće se čuvati malo više, al to je sve. Temperature zasad nema, nadam se da ni ne bude.
Inače sve ok, narasla je 4 cm, ali je dobila samo 520 grama. Rekla mi je doktorica da ju sad tjedan dana budim po noći svaka tri sata radi hranjenja i pozovem patronažnu da ju dođe izvagat za tjedan dana pa ako ne bi dobivala dovoljno na težini, uvest ćemo dohranu. Nisam baš oduševljena s idejom i mislim da ju neću buditi. Ne znam ni sama.
Simal baš smo i mi imali problema s kakanjem pa sam probala tvoj recept, al njoj nije pomoglo. Danas nakon što sam joj dala biogaiu napunila je pelenu skroz. Ipak neka korist od tih kapi.
Sortiraj odgovore
Najstariji