I zaboravila napisati,da kod nas od početka stekao dojenje,tako da joj skroz dajem bočicu poslije sike.
Vi koje tu i tamo dajete,sigurno ne može biti razlog,jer bebač ne može tako brzo se naviknuti na bočice...barem ja tako mislim!
Pa ne dajem flasicu vise ni ponekad, samo cica i duda u kriznim situacijama :/
Dojit cu s njima kad odbije cicu, pa cu vidjeti sta doktorka veli
Mazem sa purelanom,al on nju povuce kao da ce ju odgristi pa se i one iziritiraju
Evo moje iskustvo s bočicom i cicom zajedno je sasvim ok. U zadnje vrijeme je najmanje na sisi, nažalost, ali svaki dan mu ponudim pa koliko pojede, pojede. Uglavnom mu dajem ad, ali prihvati i sisu i bočicu jednako dobro, lijepo vuče. U početku sam samo dojila, pa se izdajala jer ga nisam mogla održati mirnog dulje od 10 min bez vrištanja, pa došli na ad i još nije zaboravio cicu zasad. Eto, ja mislim da se ne morate brinuti da će zaboraviti to tako brzo :)
Mame koje dajete ad, koliko često bebici dajete piti vodu?
Kiki_ca moj mali od prvog dana jede sa sesiricima i nema nikakvih problema. U prva 2 mj dobio je 2.4 kg.
Kriszta totalno te razumijem. Moj mali je isto poludio bio samo svaki dan u 17 h. I to su bili grcevi i osto ni smo do sada imali problema. Ja mislim da je od ADa koji jede za vwceru. Prvo smo jeli Hipp 1 s probiotikom i onda je tatek slucajno kupio onaj bez probiotika.
SIMAL
P.S. kada nemam sesirice sa sobom papa i bez njih. Ide malo teze isprva jer nije naucio ali jede.
Anna123 nama je pedijatrica rekla da dajemo na zlicicu izmedu svakog obroka. AD inace samo navecer dobiva.
SIMAL
Oh, hvala vam na pozitivi. :*
Bas me slomi ovo njegovo jedenje-nejedenje. Danas kao da ima skok ili nesto, stalno bi jeo ili spavao, i pravo ga stomak muci, na spavanju on se sav grci, stenje, ali ne place, dusica :)
I dajem mu plivit d3 vec treci dan pa je mozda od toga, dosle su nam postom oleovit ali kuci cu sutra pa cu krenuti s njima.
da mi je neko pricao da cu se ovoliko brinuti oko jedenja, boje kakice u pelenama, da li je dovoljno piskio, rekla bih im da su ludi lol
Drage moje, danas smo napokon odradili prvu setnju. Krenuli smo misleci prosetati cemo samo 15 tak min, te smo na kraju setali sat vremena. Moja bebica odradila prvi đir stradunom.
Vec dva dana kad sisa nakon jako malo vremena postane nervozan, ja stisnem i vidim da ima mlijeka al mislim da njemu teze ide i to me muci sada:(( mi kombiniramo dojenje i bocicu i koristimo Aptamil 1..
Predivno je vrijeme ovaj vikend, baš smo si guštali, nadam se da ste i vi.
Jučer smo cijeli dan muku mučili s grčevima, zaključila sam da joj smeta kad popijem heferol, nije uopće mogla kakati cijeli dan. Danas ga nisam popila i bez brige smo. Morat ću se prebacit na nešto drugo.. možda kupinovo vino
I sad stavim malu na trbuh i leži tako jedva pola minute, diže glavicu i na jednom se izvrti i okrene na leđa
Sutra idemo na cjepljenje, nadam se da ne bude jako burno.
Halila vec se okrenula moras paziti sad jako!!
Sto se tice cijepljenja ne brini odmah joj stavi oblog i puno ju mazi! I sve ce biti dobro.
SIMAL
Sortiraj odgovore
Najstariji