Simal, moje dijete izdrži 2-3 minute na trbuhu i onda u plač. Nekad kad ju trbuh muči onda joj paše jedino, ali ni to nije pravilo.
Inače i ona je počela prije tjedan-dva jako sliniti i stalno si ručice u usta gura. Dnevno joj tri majice promijenim jer ih sve zaslini.
S mojim je ista stvar. Kad treba spavat na trbuhu ili kada ga boli sve je ok. Ali kada treba vjezbat nikako. 2 minute i zatim plac!
SIMAL
Dobro jutro cure moje :)
Anee dobro nam došla :)
Došla sam brzo pročitato sve što se napisali,dok ovi moji spavaju.
Moja malena neće isto nikako na stomak i sad jedno vrijeme nisam forsirala,pogotovo kad ima loše dane,ali morat ću svakako. Ovako glavu jako lijepo drži,ali opet zbog rukica,ramena,jednostavno ću morati malo izgurati njen plač,jer ona doslovno vrišti i ne želi vježbati,samo leži na stomaku,ni glavu neće podići.
Mi smo 4 dana imali svaki dan navečer od 19h show. Cijeli danraspoložena,spava ili i ako ne spava,igra se,priča i točno u 19h počne vrištati nikako ju ne mogu smiriti i jedva zaspi oko 23h.. Prvo sam pomislila da je umorna pa zato,pa mi je došla legica i rekla da su to grčevi ( u marami se smirila svaki put) pa drugi dan došla druga legica pa je rekla da ne moguće da su grčevi,ako dosad nismo ih imali,samo par dana na početku. Ja sam već pomislila,da je takva jer je pun mjesec :) ( čitala sam o tome i moguće je ) Prekjučer sam je uspjela smiriti tako,da sam joj dala mali prst,a ona jadna vukla ajme (jela je 40 min prije toga 130 ml,tako da gladna nije bila) još sam napravila za svaki slučaj bočicu,ali je više nije htjela samo prst. HB jučer je bila mirna i zaspala jako rano...očito imaju dane,kad su nemirni , razdražljivi i jednostavno ne postoji razlog za to.
A gosti mi hvaleeeee curicu ,kako je dobra :)
Jučer smo počeli sa nadohranom bio 1 (dosad smo joj davala bio pre zbog želuca) i kao da je duže spavala.pa sad ćemo za dalje vidjeti.
Uživam što je tako lijepo vrijeme i što možemo vani uživati ;)
Želim vam lijep dan
Jutreko :))
Tiny-vidis, nas dvije se u potpunosti razumijemo :P :P
Moja cura oce bit na trbuhu kad se okupa pa kad ju masiram. Obozava kupanje i masiranje. Jedino tada je super volje :)
Da, prekrasan je dan, uzivajte mamice :))
Jutro mamice, nadam seda ste dobro i mali smotuljci :)
Mi smo od jucer kod moje mame, uzivamo u hrani i lijepom vremenu, a maleckog samo hvale kako je miran :)
Rekose mi da probam sa sesiricima za bradavice (jer imam kao nekog crvenila po njima) pa da vidim hoce li vuci, kuoim aventove silikonske, i gle cuda, malecki vuce fino, bez placa -.-'
Sad saram, malo sa sesiricima, malo same bradavice... na netu citam vecinom negativne komentare za sesirice, da je slicno flasici... sad ne znam sta da radim :S
Par puta sam mu dala bocicu kad sume uvjerili da mi mlijeko ne valja, ali to je bilo prije 2-3 sedmice, i neku noc sam mu dala da vidim da nije do mog mlijeka pa vristi, nije... pojeo bez ljutnje
A crvene su na spoju bradavice i areole i pulsiraju na tom mjestu :/
A on bas vuce sa njima, i navucesebi pravo fino mlijeka
Sortiraj odgovore
Najstariji