Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    20. Svibanj 2016. 17:05

Hej cure :)
    Danas ja otisla u Zagreb u 8 u jutro, udaljen 85 km i ostavila sveki da cuva dijete i mlijeka za 2 hranjenja, sva u grcu trcala po trgovinama i zurila da bi dosla doma, dijete jelo jednom u 10 i spavalo po pol 3 (ja dosla u 1). I odkad se probudila evo po starom vristi cijelo vrijeme. i kak da mi zena vjeruje da inace stalno place, ona rucak skuhala, sav ves popeglala. Ma sve pocistila, a ja ne mogu otic pisat da ju nosim sa sobom u wc -.-
    Okladila bih se da nisam isla u Zagreb nebi spavala i samo bi cendrala. 

simal
    20. Svibanj 2016. 18:40

Ninachh12 ajoj 😦 kad se zelis odmorit znas sto ti je ciniti. 
    Ne znam sto bi ti rekla, cudni su ti nasi malci. Ja sam svog vec 2 put pokusala uvalit svekrivoj na pol sata i izdrzao je 10 min. A kod mene je dobar.

SIMAL

Ninachh12
    20. Svibanj 2016. 20:02

Simal-ahaha, a cuj..nebi da sam zlocesta al mozda malcu svekriva ne pase..hhh..probaj nekom drugom dat dijete :P

simal
    20. Svibanj 2016. 20:07

Ninachh12 totalno ga kuzim 😂 ali mora istrpit za tim! 

Ma dobra je sveki a i treba mi da hoce biti s njom bar 2 h dnevno jer ovaj mjesec pocinjem raditi od doma.

SIMAL

Ninachh12
    20. Svibanj 2016. 21:12

Ahahaha! Super si :P 
    Kako to da vec kreces, fali posao? 
    A i ja bi najradije koji dan otisla na posao odmoriti se :P

simal
    20. Svibanj 2016. 22:31

Fali i to jako! Ma ne mogu bez  mene.  
    Moram kontrolirati osobu koja me mijenja. Morati pratiti što radi par dana u mjesecu i ispraviti ako što pogriješi. Naravno to će mi dodatno platiti. 

SIMAL

Ninachh12
    21. Svibanj 2016. 09:32

Pa to uopce nije lose. Od doma sa strane malo zaraditi, a opet si blizu bebe ako ista zatreba. Dobra strategija :))

simal
    21. Svibanj 2016. 10:34

Ma izvrsno!

A da vas pitam vole li vase bebe provoditi vrijeme na trbuhi?

SIMAL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.