Hej cure :)
Danas ja otisla u Zagreb u 8 u jutro, udaljen 85 km i ostavila sveki da cuva dijete i mlijeka za 2 hranjenja, sva u grcu trcala po trgovinama i zurila da bi dosla doma, dijete jelo jednom u 10 i spavalo po pol 3 (ja dosla u 1). I odkad se probudila evo po starom vristi cijelo vrijeme. i kak da mi zena vjeruje da inace stalno place, ona rucak skuhala, sav ves popeglala. Ma sve pocistila, a ja ne mogu otic pisat da ju nosim sa sobom u wc -.-
Okladila bih se da nisam isla u Zagreb nebi spavala i samo bi cendrala.
Ninachh12 ajoj 😦 kad se zelis odmorit znas sto ti je ciniti.
Ne znam sto bi ti rekla, cudni su ti nasi malci. Ja sam svog vec 2 put pokusala uvalit svekrivoj na pol sata i izdrzao je 10 min. A kod mene je dobar.
SIMAL
Simal-ahaha, a cuj..nebi da sam zlocesta al mozda malcu svekriva ne pase..hhh..probaj nekom drugom dat dijete :P
Ninachh12 totalno ga kuzim 😂 ali mora istrpit za tim!
Ma dobra je sveki a i treba mi da hoce biti s njom bar 2 h dnevno jer ovaj mjesec pocinjem raditi od doma.
SIMAL
Ahahaha! Super si :P
Kako to da vec kreces, fali posao?
A i ja bi najradije koji dan otisla na posao odmoriti se :P
Fali i to jako! Ma ne mogu bez mene.
Moram kontrolirati osobu koja me mijenja. Morati pratiti što radi par dana u mjesecu i ispraviti ako što pogriješi. Naravno to će mi dodatno platiti.
SIMAL
Pa to uopce nije lose. Od doma sa strane malo zaraditi, a opet si blizu bebe ako ista zatreba. Dobra strategija :))
Ma izvrsno!
A da vas pitam vole li vase bebe provoditi vrijeme na trbuhi?
SIMAL
Sortiraj odgovore
Najstariji