Hej cure :)
Danas ja otisla u Zagreb u 8 u jutro, udaljen 85 km i ostavila sveki da cuva dijete i mlijeka za 2 hranjenja, sva u grcu trcala po trgovinama i zurila da bi dosla doma, dijete jelo jednom u 10 i spavalo po pol 3 (ja dosla u 1). I odkad se probudila evo po starom vristi cijelo vrijeme. i kak da mi zena vjeruje da inace stalno place, ona rucak skuhala, sav ves popeglala. Ma sve pocistila, a ja ne mogu otic pisat da ju nosim sa sobom u wc -.-
Okladila bih se da nisam isla u Zagreb nebi spavala i samo bi cendrala.
Hej cure :)
Danas ja otisla u Zagreb u 8 u jutro, udaljen 85 km i ostavila sveki da cuva dijete i mlijeka za 2 hranjenja, sva u grcu trcala po trgovinama i zurila da bi dosla doma, dijete jelo jednom u 10 i spavalo po pol 3 (ja dosla u 1). I odkad se probudila evo po starom vristi cijelo vrijeme. i kak da mi zena vjeruje da inace stalno place, ona rucak skuhala, sav ves popeglala. Ma sve pocistila, a ja ne mogu otic pisat da ju nosim sa sobom u wc -.-
Okladila bih se da nisam isla u Zagreb nebi spavala i samo bi cendrala.
Hahahha poznato :D tako je sad sveki čuvala dok sam išla do bolnice, žena napravila za ručak faširance i rižu, speglala, pospremila sve i to sve do 10h kad sam se vratila, a ja sam jedva jedan dan uspjela ogulit krumpir i pire napravit dok muž nije došao doma s posla i to u ratama dok spava ahhaha

Ninachh12 ajoj 😦 kad se zelis odmorit znas sto ti je ciniti.
Ne znam sto bi ti rekla, cudni su ti nasi malci. Ja sam svog vec 2 put pokusala uvalit svekrivoj na pol sata i izdrzao je 10 min. A kod mene je dobar.
SIMAL
Simal-ahaha, a cuj..nebi da sam zlocesta al mozda malcu svekriva ne pase..hhh..probaj nekom drugom dat dijete :P

Ninachh12 totalno ga kuzim 😂 ali mora istrpit za tim!
Ma dobra je sveki a i treba mi da hoce biti s njom bar 2 h dnevno jer ovaj mjesec pocinjem raditi od doma.
SIMAL
Ahahaha! Super si :P
Kako to da vec kreces, fali posao?
A i ja bi najradije koji dan otisla na posao odmoriti se :P
Ahahaha! Super si :P
Kako to da vec kreces, fali posao?
A i ja bi najradije koji dan otisla na posao odmoriti se :P
Vidim nisam jedina, sad mi je lakše. Meni neki dan muž kaže blago si tebi ne moraš na posao bar odmaraš doma. ( odmaram????? O.o )
Ostao je izbezumljen kad sam mu rekla da bi odmah sad da mogu radije otišla na posao da se malo odmorim i vidim svijeta :P

Fali i to jako! Ma ne mogu bez mene.
Moram kontrolirati osobu koja me mijenja. Morati pratiti što radi par dana u mjesecu i ispraviti ako što pogriješi. Naravno to će mi dodatno platiti.
SIMAL
Pa to uopce nije lose. Od doma sa strane malo zaraditi, a opet si blizu bebe ako ista zatreba. Dobra strategija :))

Ma izvrsno!
A da vas pitam vole li vase bebe provoditi vrijeme na trbuhi?
Ma izvrsno!
A da vas pitam vole li vase bebe provoditi vrijeme na trbuhi?
Nikako. Pokušavam ju svaki dan malo stavit na trbuh da vježba ali nakon koje minute vrisak. Jedino joj kad ima grčeve paše da ju se nosi tako, ali ležat ni u ludilu...

SIMAL
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji