Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    19. Svibanj 2016. 03:59

Kikica-ajde nek sam te utjesila :P 
    Mi kad smo bili na kontroli moje dijete je jedva zucnulo, smijala se doktorici tak da mi se nasmijala kad sam ju pitala  jel normalno da beba place kroz dan bar 4-5 sati (ne u komadu :P) a ostatak dana ( i noci) vecinom negoduje..kaze ona da je sve to normalno..

Piki-tako slicno je bilo i meni, u bolnici pala 250 g, vec bilo da mi mlijeko slabo i da je previse da dijete cica po 45 minuta svakih sat vremena, ali je na kraju sve ispalo ok i samo dojim, jednostavno je bila slabasna i nije mogla toliko vuci..sve to dode na svoje :)

Kamikazee
    19. Svibanj 2016. 08:28

A ovoj kravici godi biti na svjezem zraku i maminoj kuhinji. Dosli smo sa 6 bocica po 90ml na svega 2 bocice (ujutro i navecer) 🎉🎉🎉🎉🎉 i jos bljucka dosta nakon toga jer je lakom i MORA sve popiti, ali nema veze 😄

Downside je da sisa svakih sat-sat i pol ukljucujuci i noc, ali sad i preko dana zaspi dulje nekad. Jejejjejejej

Ninachh12
    19. Svibanj 2016. 08:48

Kamikaze-citam tvoj post, dodem do pola i opet citam i mislim si pa sta dajes djetetu samo 2 puta dnevno jesti?! I onda tek procitam do kraja..ahah :P
    Zapravo ti je to dobro..navuci ce si vise mlijeka i imat ces vise mlijeka pa ce se postepeno razmak izmedu podoja produzivati..super! :))

crna123
    19. Svibanj 2016. 09:02

Svaka sestra, patronazna govori svoje, ne znam kak je to moguce... Meni je rekla das joj jednu sisu tipa 10 min onda si ona povuce ono vodenasto, pa ju presvuces i onda iza toga ono masno da se najede da ne mjenjat jednu pa drugu isti put jer onda iz jedne i iz druge izvuce samo vodenasto. I meni se nocas upalila jedna ne znam kak sad sam izvukla 60ml iz nje i sad je ok uh mislila sam da ce eksplodirat :D

kiki_ca
    19. Svibanj 2016. 10:13

Jutro :)
    A meni rekla doktorica da ga nikako ne presvlaxim nakon jela, jer ga prematanje aktivira na povracanje 
    Tako da ga presvlacim prije jela, a on nakon jela se OLAKSA, pa cekam da prodje neko vrijeme od hranjenja pa opet presvlacenje, sto jednostavno, kad moze komplikovano :D
    Sinoc je spavao od 10 do 4 :O
    I onda je jeo 12 minuta (pratim na satu lol), pa je plakao, podrig, opet malo cica, plac, pa mu dam izdojeno iz flasice I pojede oko 50 ml :O
    Naravno, povratio je nakon toga, ali mi je dusa mirna sto se je najeo :D

Ne znam da li dobiva na kilazi, do prosle sedmice je dobivao, ali ove sedmice "strajka", pa ceno vidjeti kakvo je stanje

Halila
    19. Svibanj 2016. 13:53

Ajde neka ste se malo raspisale, lijepo mi vas je čitati.

Piki dobro nam došla i čestitam ti na bebici! 

Čisto da malo sad pomutnju napravim... meni rekla sestra u bolnici da 10 minuta na svakoj sisi nije dovoljno. 

Ma ja se s tim ne zamaram. Nekad jede pola sata, nekad jedva 10 minuta.. nekad na obje, nekad samo na jednoj. Primjetila sam da je mojoj curi to lijek za sve, hoće spavat, traži jesti, muči ju trbuh, traži jesti, hoće se maziti, traži jesti... i nikad, ali baš nikad njoj nije dosta. Ili zaspi ili ju ja maknem nakon 30-40 minuta pa joj to opet nije po volji. Sad je već malo lakše, još nedavno sam bila luda od tog dojenja svaki čas.

Ninachh, tako sam ja znala pričat sestrični kako moja mala staaaalno plače, cendra i onda ona došla k nama, a ova ko bubica, samo gleda i smije se.  To one nama namjerno rade, da ispadne da izmišljamo valjda hehe.

Halila
    19. Svibanj 2016. 14:02

P.s. Kikica, ni ja nikad ne prematam nakon hranjenja, isključivo prije i to baš zato jer sam primjetila da onda puno bljucka i baš joj smeta to okretanje kad se napapa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.