Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    19. Svibanj 2016. 14:38

Halila-ahahahahah :D :D poznato skroz. Ja se kumi zalila, kuma dosla, dijete predobro :P
    Mislim da je sestra u bolnici mislila na tako malu bebu da joj nije dosta, i u pravu je, tek rodene bebe trebaju puno sisati. Sad ove vec malo vece mislim da nije toliko potrebno. Mojoj je max 10 minuta na jednoj svaka 2 h cca dovoljno, a znam da je jer povlaci bradavicu kad je sita i dobiva na tezini super. U krajnju liniji svaka beba je individua za sebe i svakoj je potrebno drugacije :)

• Piki83
    19. Svibanj 2016. 14:56

Hej cure...
    Hvala na dobrodoslici i cestitkama.
    Bas vas citam malo...Stvarno svaka sestra drugacije govori, ma ki ce ih znati vise. Glavno da tezinica ide gore.
    Imam problem prek noci...oce spavat sa cicom u ustima, pokusala sam s varalicom ali je pljune i place. Bas su mustre te male mrvice.

• Kriszta
    19. Svibanj 2016. 17:18

Meni je rekao patronažni brat još na početku..da mi onda vukla  40 min i pojela otprilike 40 ml..i da cu vidjeti da za mjesec-dva će 100 ml izvući za 5 min. Tako da na vrijeme ne treba gledati.

Ja nažalost kombiniram dojenje sa ad.mlijekom,ali ono vrijeme dok sam daval samo siku,moje dijete dan i noć urlao..sad znam da je bila gladna. Tako da ako je  beba zadovoljna i mirna,onda gladna nije !

Kamikazee uspjela si,dvije bocice na dan,fenomenalno. Ida tako odtane do kraja,savrseno 

PIKI dobro nam došla sa mrvicom

crna123
    19. Svibanj 2016. 17:55

Piki tako je meni bilo na pocetku dok nismo skuzili da nece tu dudu, trecu je prihvatila jer svaka je drugacija

Anee
    19. Svibanj 2016. 20:40

Drage cure, nova sam na klokanici. 

Imam bebicu od 1,5  i imamo jednan problem.. od kad smo doma dosli moja beba bi samo sisala, kod nas nema pauza od sata,dva..dojim na zahtjev tj kada beba postane nervozna ali to se svede na cjelodnevno visenje na sisi, eventualno kad spava ili u rijetkim trenucima kad je miran, a to je nekih 15-30 min par puta tokom dana.. :(( u setnju ne mozemo jer place.. jesli netko imo slicno iskustvo?
    Halila
    19. Svibanj 2016. 20:59

Anee dobro nam došla!
    I moja beba je takva od prvog dana, tek zadnjih tjedan dana primjećujem da izdrži i sat vremena bez sisanja. Meni su rekle sestre u bolnici da je ona jednostavno takva, zahtjevna beba i da moram izdržat to. Kad navrši tri mjeseca, trebalo bi biti lakše navodno. Ne znam jel kod tebe isto tako, al mojoj je sisa lijek za sve pa i zato stalno traži, a ne samo zbog gladi/žeđi. Točno znam kako ti je, ja sam imala groznih dana kad sam mislila da ću joj dati Bebimil i odustat od dojenja, al na kraju ipak nisam. Bit će lakše s vremenom. Živim za dan kad će se najest i bit tri sata mirna. 

Ninachh12
    19. Svibanj 2016. 21:19

Anne dobrodosla. Citam tvoj post i mislim si evo druge halile :P kao sto ona kaze, jednostavno moras izdrzati, trebalo bi postati lakse s vremenom :)

• Anna123
    19. Svibanj 2016. 21:34

Znači dokle god lijepi papa i napreduje, količina nije važna. Hvala na odg =) 
    Mame sa sinovima, jeste imali problem sa šetajućim testisom kod bebe? Nama rekla ped da mu šeće, da vraćam kuglicu u vrećicu, i da se to može samo spusfiti u nekom periodu da završi ono što nije dok je bio u maternici. Nije mu se spustilo do kraja jer je ranije rođen, ali sam zabrinuta jer ne bih da to napravi neki problem, ne daj Bože. :/

simal
    19. Svibanj 2016. 22:16

Anna123 kako to izgleda? Naime jucer su pizdeku bili nateceni testisi. Ja sam pipala i njega to nije boljelo a danas je pak sve ok. 
    Naime njemu su se testisi spustili do kraja odavno tako da me ovo bas iznenaduje.

Hallila i Anne zao mi vas je. Ja bi sigurno odustala i presla na adaptirano. Svaka cast!

Piki dobro dosla!! Cestitam!

SIMAL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.