Ivchi hahahaha jedva čekam razglednicu! Možda odabere neku sa slikom Horatia. 😂
Ajme stolic je preee😍 al stvarno isuse dosta kupovanja bankrot cu proglasit ak ovak nastavim kupovat bezveze. iza nove nema vise gluparija sta se kupovalo kupovalo se pa di cu stic ovak. mi imamo neku kucicu s gumenim kockicama kaj se slaze ko lego al gumene velike i naravno zanimljivo je min i bok ide dalje...
Da mi nemamo kao zivot.... a oni kaj izmisljaju da si stvore nekakvu virtualnu zanimaciju imaju...jea vrajt...
Bubamara ah... dodem ja neki dan nes kupit da potrosim bodove na kartici imala sam neku sicu oko 30-40 kn reko da ne propadne, dodem na blagajnu bodova navodno nema, dode ona potroseni. cekam sad da me nazovu jer sam rekla da provjere da nije sigurno potroseno i jos ne zovu a proslo vec 4 dana.rekla sutradan od tog dana.
Sad sam sve nabubala tuda niđe veze.
I ja kisem i smrcam i mazem se masti nadam se cudotvorstvu da do sutra prodisem
Crna ozdravi i ti sto prije!
Super je ovaj stolic glazbeni... joj ja bi isto samo njemu nes kupovala, sebi nisam, ma ne pamtim... al njemu bi isto samo igracke :)) za bozic mi uzeli onaj cajnik il sta je to vec...
A ja bi za bozic onaj Delimanov set sa stapnim mikserom posto ga nemam, sta se reklamira za 199 kn. (Rece ona u nadi da ce Deda Mraz procitat)...
Ah razglednica Halila, kucni odgoj je to. Mene je ucila mama da ne vrijedjam ljude, pa cak ni na internetu. I ja cu tako svog sina ucit. I da su cure kraljice kako i Mamasita :)))) uvijek sam za zajebanciju na tudji racun (jer se najvise zajebavam na svoj) i puno sarkazma i "tracanja" s frendicama, al ne bi nikad mogla preko usta nekom prevalit da je jadan. Ok, mozda muzu kad me raspizdi :D
Delimano sam ja kupila i super je.tihi je dosta naspram drugim a koristim i sjecko dosta jer luk ne rezem da me peku oci.
Pff sebi valjda u trudnoci jaknu jer nisam mogla nis zakopcat od lopte ispred..
Evo spava Stela.
Znači i vama se sviđa stolić ;)
Meni se isto baš dopao na prvu, kako kaže Mamasita, šareno, glasno...sigurno će se sviđat i Steli
Ah kupovina..odem si kupit bluzu i kupim Steli 2 kompletića, a sebi ništa...to je samo jedan primjer :P
Uvijek zapnem na dječjim stvarima, sve smo iste šta se toga tiče ;)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Evo mene, dakle zapaprile ste tamo ha? Sad prvo moram ići tam pročitat jer sam nestrpljiva, pa se onda ovdje vraćam bit poklopac
Sortiraj odgovore
Najstariji