sad je opet bio plač, nije ni jesti htjela, samo da je nunam. Zaspala mi u rukama i nastavila dalje u kindaču. Znam za onaj plač malih beba ae, eh, heh i to, ova moja sad plakala buuuuu - buuuub , kakav je to plač? Taj još nisu dešifrirali
sad je opet bio plač, nije ni jesti htjela, samo da je nunam. Zaspala mi u rukama i nastavila dalje u kindaču. Znam za onaj plač malih beba ae, eh, heh i to, ova moja sad plakala buuuuu - buuuub , kakav je to plač? Taj još nisu dešifrirali
Ajooooj, Miica se budi...a sreca da je uspijes ponovo uspavat....

hahahahahahaha..to je onaj prefrigani plač...znam ja...moja često tako plače :)

Probala danas napravit puding od prosa. Nama, ne Pauli ;-) Ispalo super ukusno, a zdravo da ne govorim. Ako koga zanima, viknite.
Probala danas napravit puding od prosa. Nama, ne Pauli ;-) Ispalo super ukusno, a zdravo da ne govorim. Ako koga zanima, viknite.
puding od prosa? to zbilja nisam nikad probala, a bome ni čula da je netko radio, al sigurna sam da je fino ispao ;)

Mene

Ispadne ti kao čokoladni puding....samo nema kemije i sranja unutra

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji