Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    10. Prosinac 2016. 21:53

Ivchi valjda će doći dan,kad ću opet prat kosu kako treba :D 
    Bambija nisam kupila,jer sam totalno zaboravila,a ljekarna radila do 13h. Zasad mala ne kašlje,pa ajd nije hića.Malena je imala danas haljinicu sivo/crvenu i one stramplice iz lidla crvene sa točkicama. I uggs-ice (lažne naravno)Baš je bila slatka,stopila se s Djedicom :)) No i najbitnije da kog god smo sreli danas,svi su pitali da li je Mia dečkić???? Jesam ja luda ili nevidite jebenu haljinu ?? hahahahaha
    Zadnji lik,kojeg smo sreli (stari poznanik ,nije ni znao da sam rodila) isto je pitao,da li je dečko. Pa sam pukla i rekla: Da je curica,samo je ćelava :DDDD

crna123
    10. Prosinac 2016. 22:02

Kriszta kak si slatka jao sad ova profilna ne odgovara tebi uopce hehe. skroz ko druga osoba..ma i ja sam se dvoumila delimano il ne reko aj budem kad je tak 200kn a inace su neki žnj po tolkoj cjeni i samo stapni...samo nemojte im broj moba ostavljat jer stalno zivkaju(frend mi radio za njih pa znam)

crna123
    10. Prosinac 2016. 22:03

To mi je najgore mi na moru secemo ona u haljinici i sladoledar me pita jel musko il zensko onak kajjjj?

mamasita4
    10. Prosinac 2016. 22:05

*daj sam se nešto sjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.