Ivchi valjda će doći dan,kad ću opet prat kosu kako treba :D
Bambija nisam kupila,jer sam totalno zaboravila,a ljekarna radila do 13h. Zasad mala ne kašlje,pa ajd nije hića.Malena je imala danas haljinicu sivo/crvenu i one stramplice iz lidla crvene sa točkicama. I uggs-ice (lažne naravno)Baš je bila slatka,stopila se s Djedicom :)) No i najbitnije da kog god smo sreli danas,svi su pitali da li je Mia dečkić???? Jesam ja luda ili nevidite jebenu haljinu ?? hahahahaha
Zadnji lik,kojeg smo sreli (stari poznanik ,nije ni znao da sam rodila) isto je pitao,da li je dečko. Pa sam pukla i rekla: Da je curica,samo je ćelava :DDDD
Bambija nisam kupila,jer sam totalno zaboravila,a ljekarna radila do 13h. Zasad mala ne kašlje,pa ajd nije hića.Malena je imala danas haljinicu sivo/crvenu i one stramplice iz lidla crvene sa točkicama. I uggs-ice (lažne naravno)Baš je bila slatka,stopila se s Djedicom :)) No i najbitnije da kog god smo sreli danas,svi su pitali da li je Mia dečkić???? Jesam ja luda ili nevidite jebenu haljinu ?? hahahahaha
Zadnji lik,kojeg smo sreli (stari poznanik ,nije ni znao da sam rodila) isto je pitao,da li je dečko. Pa sam pukla i rekla: Da je curica,samo je ćelava :DDDD
Ajmeee sta to mrziiiiim. Dakle, Paula ne moze imat vecu kosu nego sto ima, obukla joj tunikicu, tajice (ono rozo bijelo kombinacija) i stavila jos masnicu na glavu. Helouuuu. I u liftu pita jedna nadobudna žena: a jel cura ili muskic??? Alo! Skoro sam joj rekla: a jesi corava il se pravis luda? Pukla sam.

hahahahahha pa ljudi su ludi stvarno
Iako imala sam jednom situaciju gdje sam ja zarbala, beba je bila sva u plavom i ja kažem kak je sladak, meni žena "to je cura". E jbga cura ćelava i u plavom, kak da znam
Al ovo haljinice i roze boje, tak se ne bi zaribala hahha

Kriszta kak si slatka jao sad ova profilna ne odgovara tebi uopce hehe. skroz ko druga osoba..ma i ja sam se dvoumila delimano il ne reko aj budem kad je tak 200kn a inace su neki žnj po tolkoj cjeni i samo stapni...samo nemojte im broj moba ostavljat jer stalno zivkaju(frend mi radio za njih pa znam)
Kriszta kak si slatka jao sad ova profilna ne odgovara tebi uopce hehe. skroz ko druga osoba..ma i ja sam se dvoumila delimano il ne reko aj budem kad je tak 200kn a inace su neki žnj po tolkoj cjeni i samo stapni…samo nemojte im broj moba ostavljat jer stalno zivkaju(frend mi radio za njih pa znam)
Je....Kriszta mijenjaj profilnu!

Kriszta kak si slatka jao sad ova profilna ne odgovara tebi uopce hehe. skroz ko druga osoba..ma i ja sam se dvoumila delimano il ne reko aj budem kad je tak 200kn a inace su neki žnj po tolkoj cjeni i samo stapni…samo nemojte im broj moba ostavljat jer stalno zivkaju(frend mi radio za njih pa znam)
hahahahahahahha dobra reklama za firmu :)))

To mi je najgore mi na moru secemo ona u haljinici i sladoledar me pita jel musko il zensko onak kajjjj?

*daj sam se nešto sjeti
*daj sam se nešto sjeti
Moj isto hoće sve napravit i nikad,ali nikad mi ne bi rekao NEĆU...ali brate mili,sve moraš govoriti. Kaže on meni,pa samo ti reci,ja ću napraviti...kao,ne bi to trebalo da mi bude teško. Pa bome teško je,osjećam se ko pravi hitler,a on jadan ko židov...sva sreća što ga hranim :)
Očito su SVI ISTI ( muž mrzi kad to kažem) :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji