Mi smo bili kod Djeda Mraza danas,išli po poklon :)
Sliku dobijemo sijedeći tj,ali mu je sjela u krilo bez problema..nije bilo vrištanja,niti čupanje brade :)
Kad smo izašli i sjeli u auto,sjetila se da sam vam obećala jedan selfie sa opranom kosom. :))
I tako malena u sjedalici ja pored namještavam se za selfi,okinem ga...a ona zaspala u međuvremenu :)
Ali ga svakako stavim :D
hahahahhahaha a jeste vatru potkurile tam :D
Ma to sve ludo tamo na trudnicama, sve im se raspalo upadom tine i drugih ličnosti, da sam sad trudnica sumnjam da bi se ikad javila na forum uopće, hB da sam rodila već pa imam pričat s više različitih osoba ahhahah
jbga cure, mi zbilja nemamo život
Dakle naš dan, ah ono...lijep. Doručkovale avokado, bananu i jabuku- sad smo i završile više s tim avokadom, šta ću sutra za doručak pojma nemam :P
Došli svekrići kad je htjela ići spavat, taman su došli da je još malo otegnu. Krenula u podne već trljat oči, mislim si ak sad zaspi i odspava 2h tko će izdržat s njom do 6 navečer. Zaspala ona u 1 a mužek i ja na kavu, koliko dugo nismo baš sami izašli van, uredili se ko da idemo na svadbu negdje. A zapravo se odvozali od prve birtije i popili kavu ahhahahah
Vani užaš, magla ne vidiš prst pred nosom. Gdje je to vaše sunceeeee???
Vratili se, još malo popapala, kupanac i spavanac u 7, bez gunđanja.
Nadam se i lijepoj noći.
e sad mogu izvrtit stranice ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji