Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    10. Prosinac 2016. 16:07

Sta ce donijet Djed mraz djecici?

mamasita4
    10. Prosinac 2016. 16:12

Princeza spava pa ja punim stranice...mali gleda crtice,al brzo mu istice sat vremena koje ima na raspolaganju za taj hobi. Moram mu smislit sljedecu zanimaciju jer ce se pocet penjat po meni...i po mojim zivcima. A tata standardno igra igrice. Pa pobogu kako je lijepo ovom muskom spolu! Zaboli njih đon za bilo sta. Prvo sta sam maloj rekla kad se rodila je:oprosti kceri sta sam te rodila ko zensko! A stvarno joj nece bit lako...zato sina ucim drugacije...da su djevojcice kraljice i da se tako prema njima ponasa. A nego.

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 16:12

Bolje je. Od sinoc nije zakasljala. Mozda jednom. :)
    Joj...djed mraz...sad cu vam link zaljepiz sta mi je zapelo za oko

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 16:14

http://kidzilla.hr/drveni-glazbeni-stolic?search=Stolic

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    10. Prosinac 2016. 16:19

Mamasita, nemamo mi šta čitat bilo koju drugu temu, a kamoli pisat. Ne znam otkud vam takva ideja uopće?! Sramota stvarno! 😂
    Djed mraz... još nisam smislila što bi. Bila je božićnica pa sam išla kao kupovat poklon za malog od frendice, vratila se s dvije vrećice robice i igračaka za Iris. Eh... mama! 😂

Halila
    10. Prosinac 2016. 16:20

Poison ovo je super!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.