Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    10. Prosinac 2016. 08:54

Dobro jutro!
    Sinoć se popilo 20ml mlijeka više pa se jutros spavalo pola sata duže. Sad odrađujemo prvi spavanac.
    Pa će i cijeli dan biti malo drugačiji, to da ne upadnemo u monotoniju.
    Tiny ne brini stigne to Mia sve,  svako dijete je u nečem bolje.
    Ovo kaj ti puno jede da nije skok s 9 mj.

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 09:12

nasdva

Dobro jutro!
    Sinoć se popilo 20ml mlijeka više pa se jutros spavalo pola sata duže. Sad odrađujemo prvi spavanac.
    Pa će i cijeli dan biti malo drugačiji, to da ne upadnemo u monotoniju.
    Tiny ne brini stigne to Mia sve,  svako dijete je u nečem bolje.
    Ovo kaj ti puno jede da nije skok s 9 mj.

Je pa vikend je, mora se ritam malo izmenjat ;)
    I moja odrađuje prvi spavanac :D

Hm, mogao bi biti skok, iako mi nekak rano još ili? Mislim si da je možda počela više jesti zbog željeza šta pije? Mislim..čitala sam da se željezo popravi kroz par mjeseci terapije, al opet računam nismo mi bili jako slabi već na granici pa možda i to ima veze?

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 09:17

a za sjedenje i puzanje, ne brinem. Vidim da je zdrava i da nema problema s motorikom i sl (da je drugačije bi se malo zabrinula), tako da jednog dana bude, samo je malo lijena :P

Sam ne znam dal bi trebala šta vježbat s njom i kako (ono tipa onog babyhandlinga), ne radim ništa jer pojma nemam o tome, pa bolje ne dirat mogu samo štetu radit, doći će i to na red. Znaju me koji put zbedirat komentari tipa pa kak još ovo ne radi, kako ono, al zaboravim se na to brzo pa prođe i to. bokte danas bi djeca trebala čim se rode stat na noge.

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 10:16

TinyBabyToes

a za sjedenje i puzanje, ne brinem. Vidim da je zdrava i da nema problema s motorikom i sl (da je drugačije bi se malo zabrinula), tako da jednog dana bude, samo je malo lijena :P

Sam ne znam dal bi trebala šta vježbat s njom i kako (ono tipa onog babyhandlinga), ne radim ništa jer pojma nemam o tome, pa bolje ne dirat mogu samo štetu radit, doći će i to na red. Znaju me koji put zbedirat komentari tipa pa kak još ovo ne radi, kako ono, al zaboravim se na to brzo pa prođe i to. bokte danas bi djeca trebala čim se rode stat na noge.

Bas tako..ljudi ocekuju da cim se rodi sve zna :P
    Nemas se razloga brinut, svatko je dijete za sebe

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Kriszta
    10. Prosinac 2016. 10:59

TinyBabyToes

Ne vježbam ni ja sa svojom. Malena moja je propuzala,ali vidiš hoće stajati na nogama (a da ju držim),ali neće ravno držati stopala. A već bi kao "trebala"...Vidim da je ful aktivna i sve ok sa njom,samo kasni u tome. Htjela sam pitati pedijatricu,ali mislim da neću hahahahaha
    A znaš i ti ,da neke bebe nikad neće propuzati...to što tvoja Mia puže na stomaku,ne znači da će i četveronoške. 
    Ma da se ja sad pitam,šta rade bebe koje ne pužu...odmah hodaju? Kontam da ranije nauče hodat...možda će i Mia tako :)

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 09:19

škicnem trudnice... hahahahhaha paprite vi tamo

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 10:15

Jutro. :)
    Stela bila budna od 7.15, evo od 10 spava prvi spavanac.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 10:17

E da..sinoc nije uopce kasljala, a ovih 15ak min sta spava je jednom malo zakasljala..prolazi 😆
    Jedino nosic opet jace curi..a

Kriszta
    10. Prosinac 2016. 10:53

poisonivy2604

E da..sinoc nije uopce kasljala, a ovih 15ak min sta spava je jednom malo zakasljala..prolazi 😆

Tako i kod nas. Šta sve izvuče aspirator..pjeni se kasnije,kad ga perem.
    Bitno ,da ti ne kašlje više. Mene uvijek više brine kašalj,nego zelembača. Ovako mi sad Mia izgleda ko prljavi siroce..hahaha Stalno nešto joj visi iz nosa,ne stignem ni brisati.

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 21:02

poisonivy2604

Super! Ma sad će to kroz dan, dva skroz nestat! Baš kak Ivchi kaže, bitno da ste za Božić svi zdravi :D

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI