Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    10. Prosinac 2016. 08:54

Dobro jutro!
    Sinoć se popilo 20ml mlijeka više pa se jutros spavalo pola sata duže. Sad odrađujemo prvi spavanac.
    Pa će i cijeli dan biti malo drugačiji, to da ne upadnemo u monotoniju.
    Tiny ne brini stigne to Mia sve,  svako dijete je u nečem bolje.
    Ovo kaj ti puno jede da nije skok s 9 mj.

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 09:17

a za sjedenje i puzanje, ne brinem. Vidim da je zdrava i da nema problema s motorikom i sl (da je drugačije bi se malo zabrinula), tako da jednog dana bude, samo je malo lijena :P

Sam ne znam dal bi trebala šta vježbat s njom i kako (ono tipa onog babyhandlinga), ne radim ništa jer pojma nemam o tome, pa bolje ne dirat mogu samo štetu radit, doći će i to na red. Znaju me koji put zbedirat komentari tipa pa kak još ovo ne radi, kako ono, al zaboravim se na to brzo pa prođe i to. bokte danas bi djeca trebala čim se rode stat na noge.

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 09:19

škicnem trudnice... hahahahhaha paprite vi tamo

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 10:15

Jutro. :)
    Stela bila budna od 7.15, evo od 10 spava prvi spavanac.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    10. Prosinac 2016. 10:17

E da..sinoc nije uopce kasljala, a ovih 15ak min sta spava je jednom malo zakasljala..prolazi 😆
    Jedino nosic opet jace curi..a

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.