Ja sinoc stavila kapulu zbog kaslja i zastopanog nosa i nocas odma bilo bolje....poison stavis li ti luk?
http://www.index.hr/mame/clanak/napravite-sami-oblog-protiv-kaslja-od-samo-3-sastojka/859667.aspx
Meni malo čudno, ali pročitajte same
Evo ja nisam nikad puzala. A vid me hodam. I jos sam, gluho bilo, u hodalici ucila hodat. Pravo cudo sta sam opce ziva.
Moj isto malo kasni. Al bas ko sto Tiny kaze vidim da nije blentav, samo malo lijen. I ne pada mi na pamet vjezbat ga nesto pa da ga jos krivo ucim.
A vidim da svako nesto svoje radi prije, ko moj sto je poceo vjezbat pincetni hvat a Mamasitina se dize vec bar mjesec dana na sce cetiri...
Aj ak ste bas trebali bit bubani bolje sad nego za Bozic... Kriszta jesi kupila Bambijelu?
Dobar dan!
Izgleda da je mužu jučer ipak bilo bolje. Probudim se ja u pola 5 ujutro (Mamasita, 4 i po hehehe),čujem netko ruži po vratima. Trebalo mu dvije minute da pogodi bravu i otključa. Danas spavao do 13 sati. Mi do tad prošetale po gradu, obavile dučan, bile kod mojih na kavi.. sad smo doma, Iris spava... Ja mrtva umorna, zaspala sinoć iza 1. Bilo nam je super, lijepo smo se podružile, al danas sam ko zombi, a još nam večeras kumovi dolaze pošto se duže nismo vidjeli. Oh happy day... 😂 ako preživim, javim se sutra.
Ljetnice objavile rat... eto do čega dođe kad proljetnice nemaju život. Jadne smo, šta ćeš... 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji