Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    10. Prosinac 2016. 10:56

Ja sinoc stavila kapulu zbog kaslja i zastopanog nosa i nocas odma bilo bolje....poison stavis li ti luk?

nasdva
    10. Prosinac 2016. 12:07

http://www.index.hr/mame/clanak/napravite-sami-oblog-protiv-kaslja-od-samo-3-sastojka/859667.aspx
    Meni malo čudno, ali pročitajte same

ivchi87
    10. Prosinac 2016. 13:56

Evo ja nisam nikad puzala. A vid me hodam. I jos sam, gluho bilo, u hodalici ucila hodat. Pravo cudo sta sam opce ziva. 

Moj isto malo kasni. Al bas ko sto Tiny kaze vidim da nije blentav, samo malo lijen. I ne pada mi na pamet vjezbat ga nesto pa da ga jos krivo ucim. 
    A vidim da svako nesto svoje radi prije, ko moj sto je poceo vjezbat pincetni hvat a Mamasitina se dize vec bar mjesec dana na sce cetiri...

Aj ak ste bas trebali bit bubani bolje sad nego za Bozic... Kriszta jesi kupila Bambijelu?

mamasita4
    10. Prosinac 2016. 14:06

Tako je Ivchi,mi nismo ni blizu pincete

Halila
    10. Prosinac 2016. 14:49

Dobar dan! 
    Izgleda da je mužu jučer ipak bilo bolje. Probudim se ja u pola 5 ujutro (Mamasita, 4 i po hehehe),čujem netko ruži po vratima. Trebalo mu dvije minute da pogodi bravu i otključa. Danas spavao do 13 sati. Mi do tad prošetale po gradu, obavile dučan, bile kod mojih na kavi.. sad smo doma, Iris spava... Ja mrtva umorna, zaspala sinoć iza 1. Bilo nam je super, lijepo smo se podružile, al danas sam ko zombi, a još nam večeras kumovi dolaze pošto se duže nismo vidjeli. Oh happy day... 😂 ako preživim, javim se sutra.

Halila
    10. Prosinac 2016. 15:15

Ljetnice objavile rat... eto do čega dođe kad proljetnice nemaju život. Jadne smo, šta ćeš... 😂

ivchi87
    10. Prosinac 2016. 15:54

Nema nis kod nas, mi nemamo zivot :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.