Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    09. Prosinac 2016. 21:23

https://www.youtube.com/watch?v=9tsYMhZ26hI

hahahahahahah tako i Mia
    puže,puže,puže...nenormalno brzo i onda odjednom stane na koljena i sa glavu okreće na sve strane hahah

ivchi87
    09. Prosinac 2016. 21:46

Halila festa, ko je tu kod nas na festi? 

Izjalovio se jedan blizanac Pinkici... Ne kuzim kak moze bit tak glupa, pa da jebem nekog u zdrav mozak, radila bi to kak spada da me niko ne moze provalit. 

Kriszta kolko je imala Mia kad je propuzala?

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 22:30

Da,i moj malac sa 8 pravo popuzao. Sa 6 je puzio vojnicki na trbuhu. Sa 8 se digao na noge. Sa 8,5 je sjeo. Eto naseg kalendara.
    Mi idemo lec. Mirna noc svima!

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 22:38

Ahhh ljetnice..nisam mogla odolit.

TinyBabyToes
    10. Prosinac 2016. 07:40

Jutreko!
    Evo danas ipak ja poslužujem kavu!

Par buđenja, ah, al bar se naspavano osjećam.

Mi još ne puzimo na sve 4,i dalje je vojnički puz, prvo rukama pa nogama meni više izgleda ko da pliva. Jednom je stala na sve četiri al jbga ja nisam vidjela to :D
    Još se ni ne posjeda sama, ni ne vidim neke naznake da se bude uskoro, al znam kak to kod nje ide, nema pokušavanja nego samo jedan dan napravi to. Ah jednog dana i budde..malo kasnimo i ak bude na mene prohodala bu negdje s godinu i pol :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.