Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    09. Prosinac 2016. 13:11

Kriszta, za hranu ne znam, ja samIris davala biogaiu kad je bila prehlađena jer mi je pedijatrica rekla da je to za imunitet dobro. 
    Kamikazee, može! Nakupila ja doma alkohola za jednu dobru feštu! A Filip i Iris bi se sigurno dobro zabavili. Samo ga moraš pripremiti na ovu moju, bila frendica sa malim, Iris ga izljubila, čudo jedno 😂

Položila sam prvu pomoć. Ajme koja luda doktorica, 80% ih je palo, puno njih već drugi put. Jaaaako cijepi, u detalje pita, sto podpitanja i baš je nadrkana. Imala sam sreće pa dobila pitanja koja sam baš znala. Hvala za fige, pomogle su hehe!

crna123
    09. Prosinac 2016. 13:25

Bravo halila i mene to ceka 😥 ja se spremam kuhat brokulu i slanutak i nikak neda mi se i meni je nos zastopan i curi al hvala bogu sam to. njoj je proslo 3 puta sam mazala s bambi jelom e sad jel od tog proslo il samo od sebe u dva dana ne znam...

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 13:49

Mijica zaspala svoj drugi spavanac, idem joj dat jesti prije spavanja, popije ona 140ml i sisa dalje. Mislim si ajd napravim još 30ml dozu neće biti ni prvi ni zadnji put da sam bacila. Popije i to i dalje sisa. Napravim još jednu 30ml i to pojela. Sad je srušila svoj rekord ne znam kad je zadnji put pojela preko 200ml... Sad ima da spava do 5 popodne koliko se najela

Ne znam kaj bi joj radila za ručak, nemam ideja. Batat, brokula može skupa? Da ubacim i malo luka? Ili da umjesto batata običan krumpir zveknem? Ciklu da preskočim? hahahahahhaha
    previše tog imam pa sam neodlučna

Halila
    09. Prosinac 2016. 13:57

Kriszta, promakla mi ova tvoja poruka. Ne mogu vjerovat koliko su bezobrazni! Da ima ne znam kakvu gužvu, minutu je mogla odvojit. Mi smo odmah na prvom pregledu dobili direktan broj od doktorice pa ne moram zvat sestru i moljakat da me spoji. Nemamo ni određeno vrijeme za zvanje, to stvarno nema smisla kad ionako moraš zivkat cijeli dan da ti se netko javi. Stvarno super doktorica i još bolja sestra, nema šta. Hvala bogu da nije nešto ozbiljno, čovjek izludi u takvoj situaciji. Već si i ranije pisala, ako se ne varam, da vi nemate ni onaj redovan pregled s 9 mjeseci? Ne čini mi se baš nešto ta vaša pedijatrica.. ne možeš se prebacit nekom drugom?
    Da, pisala sam već i ranije za biogaiu, davala sam joj kad je bila nešto prehlađena i baš je brzo ozdravila pa je valjda pomoglo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.