Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    08. Prosinac 2016. 22:10

Andrija. Kaze maloprije:mama ja sam tvoje sunce! Odma se rastopi covjek.

Halila,bit ce dobro,svi sutra mislimo na tebe! Vjeruuuuuj!

Halila
    08. Prosinac 2016. 23:10

A joj, sjetila sam se naknadno da si već ranije napisala da je Andrija. Baš i je sunce malo! 
    Hvala na podršci! 

Laka vam i mirna noć svima! 😘

poisonivy2604
    09. Prosinac 2016. 07:35

Jutro.
    Halila sretno danas! ;)
    Stela mi je jucer zaspala prije 7, bio joj je dug dan. Na kraju je uspjela oderat lice i vrat, rukica joj se izmakla dok se drzala za mali stolic u dnevnom i hopsala bezveze :/ i vidim da ce past, al ne stignem ju uhvatit. Al dobro, nije tak strasno..cak nije ni plakala jako..makar vidim da joj se jos uvijek pozna..i znam da ce tog bit jos puno i ne sviđa mi se uopće :(
    Jučer mi je manje kasljala..i po danu i navecer..po noci nije uopce..jos uvijek dosta, ali manje :)

Idem si sad skuhat kavu da popijem u miru dok ona spava...hahaha..tak sam i jučer skuhala u 7, a popila u 9 mrzlu..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.