Bravo Halila!!!!! Sad će vožnja da krene...jupiiiiii
Tiny danas nisam tražila zub,odrađujemo prvi spavanac,pa budem vidjela kad se probudi da li ima nešto. Idem skuhati joj ručak. Brokula+mrkva+mahune.
Bili smo u šetnji,ali ova moja otkad se zahladilo,čim izađemo van,ona zaspi..a baš je danas lijepo sunčano.
Bravo Halila!!!!!Sad će vožnja da krene…jupiiiiii
Tiny danas nisam tražila zub,odrađujemo prvi spavanac,pa budem vidjela kad se probudi da li ima nešto. Idem skuhati joj ručak. Brokula+mrkva+mahune.
Bili smo u šetnji,ali ova moja otkad se zahladilo,čim izađemo van,ona zaspi..a baš je danas lijepo sunčano.
Ja više ni ne tražim zub, kad ga budem vidjela cijelog vani onda ću reć imamo zub :D
Kod vas sunčeko? Kod mene je baš depresivno sivo i sve se bijeli kako je smrznuto. Mislim da ni danas nećemo provirit nigdje. Da je bar sunčeka to me izmami nekako van za šetnju, ovak ne ;)

Ma uzas ne znam za kaj im onda sluzi telefon i ta cijela ustanova... mazes na prsa utrljas na sinuse kao na nos gore i ja malo potegnem pod nos. sad i sebi mazem pa cemo vidjet. idem na ljetnice
Ma uzas ne znam za kaj im onda sluzi telefon i ta cijela ustanova… mazes na prsa utrljas na sinuse kao na nos gore i ja malo potegnem pod nos. sad i sebi mazem pa cemo vidjet. idem na ljetnice
Ako ti nije proble,uslikaj to..jer ovi u Os nemaju blage veze šta je to.Naravno da nisam kupila... :(

Mi ujutro bili u šetnji, naravno zaspao u kolicima. Sad odrađuje drugi spavanac. Danas ruča batat-korabicu i oradu.

Bravo za p.pomoc!! ma nema blizance sad je ostalo sam jedno ocito il nijedno uskoro? napacenica neka poremecena
Bravo za p.pomoc!! ma nema blizance sad je ostalo sam jedno ocito il nijedno uskoro? napacenica neka poremecena
zaboravila izgleda da ima blizance :D nisam dalje škicala možda ima kaj novog hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji