Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    09. Prosinac 2016. 14:02

Bravo Halila!!!!! Sad će vožnja da krene...jupiiiiii
    Tiny danas nisam tražila zub,odrađujemo prvi spavanac,pa budem vidjela kad se probudi da li ima nešto. Idem skuhati joj ručak. Brokula+mrkva+mahune.
    Bili smo u šetnji,ali ova moja otkad se zahladilo,čim izađemo van,ona zaspi..a baš je danas lijepo sunčano.

crna123
    09. Prosinac 2016. 14:36

Ma uzas ne znam za kaj im onda sluzi telefon i ta cijela ustanova... mazes na prsa utrljas na sinuse kao na nos gore i ja malo potegnem pod nos. sad i sebi mazem pa cemo vidjet. idem na ljetnice

nasdva
    09. Prosinac 2016. 14:39

Mi ujutro bili u šetnji, naravno zaspao u kolicima. Sad odrađuje drugi spavanac. Danas ruča batat-korabicu i oradu.

crna123
    09. Prosinac 2016. 14:42

Bravo za p.pomoc!! ma nema blizance sad je ostalo sam jedno ocito il nijedno uskoro? napacenica neka poremecena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.