Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    09. Prosinac 2016. 14:02

Bravo Halila!!!!! Sad će vožnja da krene...jupiiiiii
    Tiny danas nisam tražila zub,odrađujemo prvi spavanac,pa budem vidjela kad se probudi da li ima nešto. Idem skuhati joj ručak. Brokula+mrkva+mahune.
    Bili smo u šetnji,ali ova moja otkad se zahladilo,čim izađemo van,ona zaspi..a baš je danas lijepo sunčano.

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 14:07

Kriszta

Bravo Halila!!!!! Sad će vožnja da krene…jupiiiiii
    Tiny danas nisam tražila zub,odrađujemo prvi spavanac,pa budem vidjela kad se probudi da li ima nešto. Idem skuhati joj ručak. Brokula+mrkva+mahune.
    Bili smo u šetnji,ali ova moja otkad se zahladilo,čim izađemo van,ona zaspi..a baš je danas lijepo sunčano.

Ja više ni ne tražim zub, kad ga budem vidjela cijelog vani onda ću reć imamo zub :D

Kod vas sunčeko? Kod mene je baš depresivno sivo i sve se bijeli kako je smrznuto. Mislim da ni danas nećemo provirit nigdje. Da je bar sunčeka to me izmami nekako van za šetnju, ovak ne ;)

crna123
    09. Prosinac 2016. 14:36

Ma uzas ne znam za kaj im onda sluzi telefon i ta cijela ustanova... mazes na prsa utrljas na sinuse kao na nos gore i ja malo potegnem pod nos. sad i sebi mazem pa cemo vidjet. idem na ljetnice

Kriszta
    09. Prosinac 2016. 18:40

crna123

Ma uzas ne znam za kaj im onda sluzi telefon i ta cijela ustanova… mazes na prsa utrljas na sinuse kao na nos gore i ja malo potegnem pod nos. sad i sebi mazem pa cemo vidjet. idem na ljetnice

Ako ti nije proble,uslikaj to..jer ovi u Os nemaju blage veze šta je to.Naravno da nisam kupila... :(

nasdva
    09. Prosinac 2016. 14:39

Mi ujutro bili u šetnji, naravno zaspao u kolicima. Sad odrađuje drugi spavanac. Danas ruča batat-korabicu i oradu.

crna123
    09. Prosinac 2016. 14:42

Bravo za p.pomoc!! ma nema blizance sad je ostalo sam jedno ocito il nijedno uskoro? napacenica neka poremecena

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 19:08

crna123

Bravo za p.pomoc!! ma nema blizance sad je ostalo sam jedno ocito il nijedno uskoro? napacenica neka poremecena

zaboravila izgleda da ima blizance :D nisam dalje škicala možda ima kaj novog hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI