Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    08. Prosinac 2016. 21:12

Mijin kutak je stvarno ogroman... mi imamo mjesta za ravno 9 puzzli :) slikica je malena, jedva sam Miu skuzila da je na slici, al ti ju bar znas stavit za razliku od mene. 

Preslatki su i Lovro i Iris :)

Sretno na prvoj pomoci, i kod nas je to bezveze bilo... to je jedino moj bratic uspio past, pokazuje da ce krvarenje jednim prstom zaustavit. 

Idem spat, danas sam strgana, opet soliramo.

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 21:13

U biti idem lrvo na ljetnice vidit jel bila Pinkica koji put kod ginica jos. I jel joj svekar jos ziv i da nije pobacila...

nasdva
    08. Prosinac 2016. 21:16

Meni ova draža

• Kriszta
    08. Prosinac 2016. 21:22

Nasdva  mislila sam da je to ogromno nešto i da će nam zauzeti puno mjesta. Ali ova je sasvim ok,sviđa mi se :)

• Kriszta
    08. Prosinac 2016. 21:26

Naručila sam papučice,one kožne sa FB. 
    Izmjerila sam Mijino stopalo. Jedva 10 cm. Kaže žena da je to broj 17. Mora posebno za Miju napraviti,jer ima samo od br.19. A mamina patuljčica  Imat će male nogice na mamu.

mamasita4
    08. Prosinac 2016. 21:43

Predivni su. I Mia i Iris i Lovro,ma svi svi! Evo da se javim malo,popunim koji red....
    Nemoguce ih je pratit svako malo,zato je meni onaj vrtic\ogradica bio super. Stavila bi malca unutra i mogu sta hocu. Sad sam Pauli kupila one sarene loptice,stavit cu joj unutra i nek gusta.
    Evo danas je legla prije 9 pa cemo vidit kad ce se probudit...
    Bili navecer malo vani po kvartu uslikali se moji malci i ja pa saljem sliju kad stignem. Sutra dadilja in the house a ja malo van house! Hahahahaha.

mamasita4
    08. Prosinac 2016. 21:44

Ivchi,daj reci,sta je bilo s muzem,il si pisala a ja nesto propustila...moze bit da sam malo siznila,nije cudo...

mamasita4
    08. Prosinac 2016. 21:47

Mi u setnji,Paula u klokanici

Halila
    08. Prosinac 2016. 22:04

Mamasita, pa tvoja djeca su prekrasna! Mali je maneken pravi  kako se zove?

Ah, hvala vam, mene panika drži jer ne mogu reč da sam bas dobro naucila, a prosli tjedan ih hrpa popadala. Ja sam odgodila za sutra, kao, naučit ću do tad. Možeš mislit. 😦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.