Mijin kutak je stvarno ogroman... mi imamo mjesta za ravno 9 puzzli :) slikica je malena, jedva sam Miu skuzila da je na slici, al ti ju bar znas stavit za razliku od mene.
Preslatki su i Lovro i Iris :)
Sretno na prvoj pomoci, i kod nas je to bezveze bilo... to je jedino moj bratic uspio past, pokazuje da ce krvarenje jednim prstom zaustavit.
Idem spat, danas sam strgana, opet soliramo.
U biti idem lrvo na ljetnice vidit jel bila Pinkica koji put kod ginica jos. I jel joj svekar jos ziv i da nije pobacila...
Nasdva mislila sam da je to ogromno nešto i da će nam zauzeti puno mjesta. Ali ova je sasvim ok,sviđa mi se :)
Naručila sam papučice,one kožne sa FB.
Izmjerila sam Mijino stopalo. Jedva 10 cm. Kaže žena da je to broj 17. Mora posebno za Miju napraviti,jer ima samo od br.19. A mamina patuljčica Imat će male nogice na mamu.
Predivni su. I Mia i Iris i Lovro,ma svi svi! Evo da se javim malo,popunim koji red....
Nemoguce ih je pratit svako malo,zato je meni onaj vrtic\ogradica bio super. Stavila bi malca unutra i mogu sta hocu. Sad sam Pauli kupila one sarene loptice,stavit cu joj unutra i nek gusta.
Evo danas je legla prije 9 pa cemo vidit kad ce se probudit...
Bili navecer malo vani po kvartu uslikali se moji malci i ja pa saljem sliju kad stignem. Sutra dadilja in the house a ja malo van house! Hahahahaha.
Ivchi,daj reci,sta je bilo s muzem,il si pisala a ja nesto propustila...moze bit da sam malo siznila,nije cudo...
Mamasita, pa tvoja djeca su prekrasna! Mali je maneken pravi kako se zove?
Ah, hvala vam, mene panika drži jer ne mogu reč da sam bas dobro naucila, a prosli tjedan ih hrpa popadala. Ja sam odgodila za sutra, kao, naučit ću do tad. Možeš mislit. 😦
Sortiraj odgovore
Najstariji