Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    09. Prosinac 2016. 14:58

Cini mi se da moram na ljetnice... eto sve propustim kad ne gledam. 

Tiny pa sta nisi ti u sesvetama? Ja kod svojih u maksimiru i sunceko je... priblizavam ti se! :)

Mamasita javi se ako te nije potres protreso :)

Kriszta uzasno uzasno. Meni se ni ne da pisat kak su mene prosli petak oprale bezveze zbog uputnice, al eto stvarno mi se ne da trosit rijeci jer sam se vec ohladila pa da mi ne skoci tlak. Uglavnom kad mi je konacno dala uputnicu u ruke sam se okrenula i izasla bez pozdrava. Ma picka im materina, pa nisu bogami samnom travu pasle, ja sam njihov klijent isto ko sto su one moj kad dodju po kredit. Zbog nas dobivaju placu. Ma glupace nedojebane. Jedna je zavrsila medicinu pa misli da je pokupila svu pamet svijeta a druga se druzi s jednom koja je zavrsila medicinu pa isto misli. Jel imas tamo kakvu privatnu polikliniku djecju? Da nazoves i kazes da bi kao dosla a pitas pitanja na telefon u biti?

Halila bravo za prvu pomoc!

poisonivy2604
    09. Prosinac 2016. 15:03

Halila cestitam..
    Kriszta ja ne vjerujem, pa bas ih moze biti sram! 
    Ja sam Steli isto davala vec i nije imala reakcija, mandarinu obozava cuclat, cak je par puta i limun polizala... :P al to je bilo onako vise iz fore. Makar je trazila jos.

Ja sam danas koma..boli me trbuh, trebala bi dobit, Stela stalno ide tamo gdje nesmije i dira ono sto nesmije pa se samo svadam s njom..kao da me razumije..jadno dijete! 
    Cijeli dan pokusavam doci u neki red, a samo se vrtim u krug.
    Muz je pak prehladen, tak da od njega nema pomoci kad dode s posla.
    Sama sebe vec zivciram :P

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    09. Prosinac 2016. 15:19

Hvalaaa! 
    Poison i meni slična situacija. Samo juri kud ne smije. Meni kasni već 6 dana, nikako da se ustabili. Muž večeras ima feštu s poslom pa od njega isto nikakva korist danas, a moguće ni sutra ako se napiju opet.. zato meni danas dođe sestrična na druženje kad Iris zaspi pa ćemo i mi nazdravit malo. Baš se veselim! 😆

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 16:15

Mustela u Bipi na 30%

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 16:27

E da - Halila BRAVOOOOO! Vidiš da smo vjerovaliiiiiii 

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 18:35

Evo ga,veceras mazem pa javim jel dobar. Iako,svi ga hvale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.