Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 10:56

Doručkovale opet avokado i bananu, sve popapale. Sviđa se njoj taj avokado izgleda. S čim ga još mogu radit?
    I ogulim joj mandarinu da se s njom zabavlja i tak...ja žlicu avokada u usta a ona meni mandarinu u usta, hrani i ona mene :P

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 10:56

dogmizala do mene i vuče za nogavice....odo 

Kamikazee
    09. Prosinac 2016. 11:47

Crna i Ivy, za jucer - brrrrrrrr, zamisljam scene i koma!
    Nasdva, super mi je fotka, kako je mali zakrmio hahahahah
    Tiny, to nije kutak, pa ljudi zive u stanovima velicine tog kutka, halo!

Ovo za suhi zrak, badava luftanje kad je vani suhi zrak, nije to samo od grijanja. Meni ovlazivac zraka pokazuje 45%, otvorim balkonska vrata da se prozraci i u roku minute vlaga je ispod 30%.

I ja sam dvoumila između puzli i tepiha, ipak necemo puzle jer je frendici mali poizbacivao sva ta slova brojke pa se upetlja u to s nogama, uglavnom, duze je slagala puzle nego sto je on na njima bio. Uz igracke posvuda ne da mi se jos i na puzle popikavati.

Halila, dodjem ti s malcem! Njih dvoje nek se ganjaju po vrticu, a nas dvije jednu ljutu uz kavu zdrmamo!

Ninnach, vrati nam se.. Ako vidis 100 stranica zaostatka, nis ne brini, prepricat cemo ti!

• Kriszta
    09. Prosinac 2016. 12:56

Toliko sam ljutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da bih mogla izaći na balkon i vrištat.
    Zvala sam pedijatricu,jer jam je htjela pitat nešto. Malenoj baš nije dobro. I htjela sam je pitat 3 stvari.
    Sat vremena mi se nisu javili i onda mi je rekla sestra da rade još sat vremena,ali da ne mogu do doktorice,jer imaju gužvu. Kažem joj,da mi ona svaki put govori,da je savjetovanje od pola 1 do pola 2 i da mi je dijete bolesno i želim samo na 3 pitanja dobiti odgovo,to ni minuta. Kaže ona meni,da doktorica ima pacijenta unutra,kažem ja ,sačekat ću..kaže ona meni,nemojte,jer imamo gužvu i danas nećete dobiti doktoricu.JA SAM ZAMRAČILA...SVAŠTA SAM JOJ REKLA...I NA KRAJU KAŽEM JOJ:dijete mi je bolesno,danas je petak,želim samo nešto pitat doktoricu i vi kažete da me nećete spojiti. Kaže ona DA! Dođite u ponedjeljak..popizdila sam..Toliko sam ljuta,da vam ne mogu objasniti. Nije moje dijete jako bolesno,HB.ALi ako te zovem samo da bi je pitala vezano za neku namirnicu...ima da se javi! Ona je doktorica moje malene,a ne mogu do nje! Nemam rječi...jednostavno nemam riječi. Ovo je krajnje bezobrazno!

• Kriszta
    09. Prosinac 2016. 13:03

Agrume...gdje god čitam iza godinu dana.
    Vaše mišljenje...? Pitam jer ne znam kako da ojačam njen "imunitet". Znam za marelicu,brokulu,mrkvu..dalje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.