Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    09. Prosinac 2016. 18:54

Kriszta,nemas u svakoj ljekarni. U ovim biljnima ima....

Kriszta
    09. Prosinac 2016. 18:58

mamasita4

Kriszta,nemas u svakoj ljekarni. U ovim biljnima ima….

Sad tek čitam zadnju stranicu..znam da nema,ali sam trazila na netu gdje ima,oni su bili zatvreni,jer rade ujutro..pa dok sam išla do auta naletila na dvije ljekarne i čisto sam ušla pitat. Radila neka starija čim sam rekla šta tražim počela mucati..nije imala pojma šta tražim heheheheh

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 18:57

http://www.balmbyjela.com

Ovde vidi popis ljekarni di ima.....

Kriszta
    09. Prosinac 2016. 19:06

mamasita4

http://www.balmbyjela.com

Ovde vidi popis ljekarni di ima…..

Hvala..odmah nazvala neku drugu ljekarnu,imaju ..sutra idem po to. :)

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 18:59

Ljekarna Banovic

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 18:59

Ahahahahaha. Pocela mucat hahahaha

mamasita4
    09. Prosinac 2016. 19:02

Ajoj ovi moji svi s posla jedva cekaju da se vratim vidim....samo mi salju mailove s poslovima koje treba napravit....pa akcijski plan, pa projekti, pa sto cuda,zlo mi je

Kriszta
    09. Prosinac 2016. 19:09

mamasita4

Ajoj ovi moji svi s posla jedva cekaju da se vratim vidim….samo mi salju mailove s poslovima koje treba napravit….pa akcijski plan, pa projekti, pa sto cuda,zlo mi je

Vjerujem...još 2 dana..Koloko god je nekad teško stalno biti doma,toliko nam i fali kad počnemo radit.
    Uzivaj ovih dana :)

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 19:30

mamasita4

Ajoj ovi moji svi s posla jedva cekaju da se vratim vidim….samo mi salju mailove s poslovima koje treba napravit….pa akcijski plan, pa projekti, pa sto cuda,zlo mi je

hahahhaha ni zadnji vikend se nema mira :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI