Probudili se u 7, "Mia alarm" kasno opalila pa je i tatek malo zaspao na posao :D
I sad već njonja. Ph, tko će nju znat..ja mislila da će bit budna bar do 10. Ak niš drugo bar će taman biti gladna za doručak hehe
Dok spava idem ove naljepnice šta su na zidu u njenom kutku naljepit na prozor gdje im je i mjesto :P
Na zid naljepila da ih ne izgubim hahhaha
Kak stavljate te slike na forum bas? Jesam ja bas tudum?
Tiny mi smo vas zamijenili. Nama se od 6-7 bas nije htjelo spavat. Radje smo pricali pa se onda derali kad i mama nije htjela pricat.
A mrvica Mia, ja kak ju gledam s moba, cini mi se da je puzzla :) bit ce petit zena, ko nas par na temi. I nece joj nis falit ;)
Mamasita nemam kaj pametnog rec za muza pa nisam citala. Ostali bez pet laptopa, svima uzeli putovnice, jednom gwnijalcu sve dokumentw pa nije mogo preko grane, policija usred Beograda ko u jugoslavenskim filmovima, cackalice u zubima, piva se pije, nemaju internet u postaji (!!!). Highlight: i
Malena moja jučer popodne u pola 5 jela i poslije nije htjela večerat. Ni 5 ml nije popila. Budila se za hranjenje u 6 ujutro!!!!! Zaspala poslije odmah i još uvijek spava. Već mi je došlo da je budim..
Stisla slucajno posalji.
Znaci, highlight: idu s policijom na mjesto dogadjaja i moj muz sjeda naprijed s policajcem u auto i veze se a kaze policajac: Ne moras da se vezes, ni mi se ne vezemo. :DDDD
People must trust us!
Zgodan je Andrija, moras nam pricat malo kak si ga odgajala, znam da si spominjala te cuvene tantrume... vjerujem da ce nam trebat iskustvo...
Mamasita prekrasni ste svi. Andrija je pravi frajerčić . Baš ste bomboni
Poison ..da ,nažalost biti će još toga. Meni je isto muka kad pomislim na to. Bitno da je Stela dobro.
Ivchi stavljaš slike preko "postimage"-a. Jednom davno nam je Tiny rekla za stranicu.
Tiny jel zubek tu?
Sortiraj odgovore
Najstariji