Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    16. Svibanj 2016. 21:07

Simal-ponekad su stisnute, ponekad rasirene :)

kiki_ca
    16. Svibanj 2016. 21:49

Hjoj, kad napisem post pa ga internet pojede :S

Ugl., danas ga izvela na sunce malo, usla u kucu I nakon par minuta vidim crvene fleke po celu I ispod ociju.
    Nakon sahatak I nesto, povuklo se
    Ne znam sta da radim :S
    Mama veli da je krzamak, ali mislim da se ne bi povuklo ako je to, a u bolnicu mi se ne ide, svake sedmice sam kod njih
    Ali, vjerovatno necu mirno spavati pa cu ga odvesti :(

On I dalje place nakon par minuta dojenja, danas nakon svakog podoja :S 
    I manje se smije :(
    Dudu I flasicu smo potpuno iskljucili.

Kako su vam slatke profilne <3

• Kriszta
    16. Svibanj 2016. 21:54

Moja imala prvih mjesec i pol raširene,a u zadnjih 2 tj.skupljene su joj šake,još me i pedijatrica isto pirala. Raširi ih dok spava ili kad je opuštena.

simal
    16. Svibanj 2016. 22:04

A mom su kako kada. Nekada su opustene a nekada su stisnute kao da ce boksat iako vise izgledaju stisnute nego sto jesu. Ali posto ce u cetvrtak 3 mj vec bi trebale biti vise opustene nego stisnute.

Kiki_ca i moj nekada bude crven tj bude mu crveno oko ociju i po celu pa prode ali ja ti to povezujem s umorom jer se uglavnom dogada kada nije spavao.

SIMAL

Kamikazee
    17. Svibanj 2016. 10:25

Moj ima rasirene osim kad je gladan, onda je u grcu i sve je stisnuto! Pristekam ga i odjednom se nogice opuste, a sakice nakon sto se pomalo zasiti 😄
    I stisce ih kad se igra s rukicama, ali to je bas u igri, stisce i otvara, ispreplice prste...

crna123
    17. Svibanj 2016. 10:41

Ponekad rasisrene ponekad stisnute, al ne brinem se skoro oko nicega sva sreca nisam panicar hehe, npr moja se jos nikako ne smije samo gleda okolo. Prekjucer sam primjetila da joj suzi oko i nakon tipa pol sata vec se skupljaju krmeljici, navodno je onaj suzni kanalic, nisam masirala ni nista. Srecom dobila sam kapi pa kapam svaka 4 sata valjda ce proc :/ jel imao jos tko tako?

Lola29
    17. Svibanj 2016. 10:55

Bog mame, evo da se javim napokon, uzivala sam u svom andjelicu dok nije imao grceve i bio sretna beba. Od nedjelje ponovno dajem d3 i to je kaos 😔 Onda kad mi netko kaze ma ne moze biti od njih, jok! Jedva cekam to sunce i ljeto da mu prestanem davati to, to .... Ne smijem prostacit! 😀

Kikica ako ga nisi drzala direk na suncu ne bi trebalo biti. Btw bebe do 6.mj ne smiju na sunce koza im je preosjetljiva, samo na svjetlo od sunca ako me shvacate.

Ninachh12
    17. Svibanj 2016. 11:31

Sve vise preslatkih slikica..crna slikica awww :D imala moja curica, masirala sam suzni kanalic i proslo samo od sebe. To jos u pocetku, rekla mi patronazna ako ne prode u roku 5 dana od masiranja da pocnem s tobrex masti..na svu srecu proslo :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.