Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    13. Svibanj 2016. 14:49

NMaren ma otići će kile s vremenom, svi mi imamo apetit na slatko, svako malo se ulovim kak nešto slatko grickam

Znači mora shopping past i da kupim taj jastuk za kadicu ;)

Kiki_ca koje ti d3 kapi koristiš? Nama su isto za Oleovit rekli 2x dnevno, tako mi rekla pedijatrica i još jednom u ljekarni isto ponovila..

Ninachh držim fige da oblozi pomognu i da prođe brzo sve!

Kamikazee
    13. Svibanj 2016. 15:39

Mi dosli s pregleda, 58,5/5850. Kaze doktorica da je jako napredan motoricki i dobili smo vjezbice za baby fitness sto mozemo raditi na tatami podlozi. I evo svima savjeta: za baby gym je rekla stavimo samo neku sredisnju igracku iznad bebe jer do 4. mjeseca tezimo tome da rukice idu prema sredini (kasnije im se funkcije dijele po polovicama pa vise ne love sredinu, vec sa strane).

Cijepljenje odgodjeno za 10 dana jer idemo u Slavoniju pa kaze doktorica da ona ne cijepi prije putovanja i velikih okupljanja tipa krstitke da ne nakrca bebu sa svime prije interakcije s puno ljudi. I onako je elegantno rekla da ne dozvoljavam da ljube malca svi redom jer joj nakon toga cesto bebe dobiju upalu usiju. 

Jedino cemo za mjesec dana ici rezati resicu ispod jezika jer je skracena da ne bi imao govorne smetnje kasnije 😞 To nas je odmah narucila kod doktora koji jako lijepo to radi i radi laserski, a ne skaricama pa ajd barem nesto...

nasdva
    13. Svibanj 2016. 15:42

Mi smo se jučer cijepili i čim smo došli doma stsvili hladnu oblogu, ostatak dana je prespavao tek je navečer bio malo budan. Danas se uopće ne vidi di je dobio pikicu

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 16:04

Meni su fascinatni ti pedijatri..svako svoju politiku vodi sto se tice tih cjepiva -.- moja rekla da ne dajem cepice jer to umanjuje djelovanje cjepiva. Budem joj cepic dala, bas se muci jadna :(

Halila
    13. Svibanj 2016. 16:57

Ovo je strašno nešto s tim doktorima, stvarno! Kao da smo na različitim kontinentima, a ne u različitim gradovima! Mi dajemo Oleovit 1×2 kapi dnevno.

I da, hvala za informaciju za ovu podlogu za kupanje, al mi nemamo Bubamaru tu. Išla sam danas u Baby center i kupila onu plastičnu podlogu pa ćemo danas isprobati.

Vaše bebe su prvi puta lijepo odspavale, a moja koja je tjednima već super spavala, ovu noć me od 3 ujutro budila svakih sat vremena. Izludila sam već do 7 ujutro. Groooozno.

Mi idemo za nekih tjedan dana na cjepljenje i sve me strah kako će to proći. Ninachh, nadam se da Lani brzo bude bolje!

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 17:53

Išla ja istražiti taj oleovit da znam da li da promijenim dozu pa evo ako koga zanima na šta sam naišla :)

Na vrijeme rođena dojenčad u toku prve godine života: - od dva tjedna starosti 1 kap Oleovita D3 na dan (400 IU)
    Prerano rođena dojenčad ut oku prve godine života : - od dva tjedna starosti 2 kapi Oleovita D3 na dan (800 IU)
    Dojenčad rođena u doba godine kada je onemogućeno izlaganje suncu (zimski mjeseci): - 2 kapi Oleovita D3 na dan (800 IU) 

Dok ne izađe sunčeko baš po pravo davati cu joj 2 kapi, a kad izađe sunce vratiti cu se na 1 kap :)

Dala sam joj lupocet pola čepića i za pola sata je zaspala, sad si gruntam da sam trebala pričekati večer i dati joj, sad bi moglo po noći biti veselja, ali bitno da se smirila konačno :D
    I inače, ovi frescopad oblozi su super.

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 20:12

Kristza-mislim da kad preporuce 4-5 kapi da koriste "plivit d" kapi, njih ide vise.

Kamikaze-mojoj uopce nije gledala ispod jezika..ne znam sta misliti o.O bas mi je zao sto mu je to skraceno, a u drugu ruku bas mi je drago sto su mu to otkrili..zamisli da nisu pa eto belaja kad poraste :/ cini mi se bas dobra tvoja doktorica, taj savjet za ljubljenje stoji, znaju djeca herpes isto dobiti -.- moja pedica joj slusa srce i pluca i istovremeno s nama razgovara, a ja si mislim sta je uopce mogla cut..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.