Da te i ja kapam, masiras uz oko kruznim pokretima. Ja ne ispirem zasad samo s toplom vodom i vaticom obrisem i nakapam.Ne zznam koji je danas dan tocno ja sam okvirno rekla prekjucer. Sta se ne smije vise od 5 dana il?
Uz korijen nosa ispod oka kaziprstom radila kruzne pokrete. I to kroz cijeli dan kad god je bila mirna. Tobrex mast/kapi u pravilu 7 dana i onda stanka od 7 dana prije ponovnog koristenja. Tako mi patronazna rekla. Moze se i toplom vodom ili fizioloskog prebrisati oko prije kapanja.
Kikica moguce da je, isto tako ne smijes dopustiti da mu sunce ide u oci. Tako mi je rekla patronazna, uvijek zastiti njega/kolica tetricom ako si bas izlozena direkt suncu. Pazi, iako sad sunce nije neko "jako" UV indeks je visok tipa ovih dana 6,7, a znas sto je to za njihovu kozu.
Obavila danas svoj pregled, eto vidla ona na uzv da je ostao komadić posteljice, dobila uputnicu za beta HCG, koliko sam shvatila to je da vide da li je taj dio još aktivan ili ne. Šta dalje slijedi ja pojma nemam, niti znam koliko je to opasno, ma mislim sad su mi upitnici nad glavom ???
Dala mi je neke tablete da pijem sad 3 dana, za stezanje maternice kako mi je objasnila i onda čitam uputstva piše da dojilje ne smiju koristiti jer kroz majčino mlijeko može doći do otrovanja dojenčadi????
Sad ne znam da li da ih pijem ili ne??? Zvala kasnije ali se ne javlja, nebi baš htjela tako riskirati još da i malenu zeznem. Odlučila sam danas ne popiti pa sutra kad odem u bolnicu na pregled pitati njih za mišljenje.
Hvala lola na savjetima :)
Ou, ostao komadic :/
JA nisam isla jos na uzv, cekam da prodje 40 dana, ali sjecam se da je babica rekla doktoru (nakon poroda) da je posteljica u jednom komadu izasla. Pa se nadam da nije nista ostalo
A stezanje maternice osjetim svaku noc...
Hvala cure za profilnu
Tiny ovo ružno zvuči, nadam se da ipak nije ništa zabrinjavajuće! Tablete isto baš ne djeluju sigurno. Na tvom mjestu bih jednako postupila. Bolje ne popit pa provjerit sutra s dr nego riskirati da naštetiš malenoj. Javi novosti svakako!
Nama je danas baš težak dan. Ona cendrava, a meni strpljenje na nuli.. staaaalno bi sisala i neće spavat uopće. Mogao bi biti skok opet
Dobar daaan! =)
Šta je skok? Nisam upoznata s tim izrazom.
Da li postoji neko pravili koliko bi beba od mjesec i par dana trebala jesti? Moj pojede 120 ml bebimila i nekad je budan, zna gurati prstiće u usta kao da bi još. Nekad pojede 100, nekad 80. Ali baš često ide dalje do 100 ili više. A onda nekad, ne uvijek, zna bljucnuti, dosta, i to odmah nakon što podrigne. Ne znam je li moguće da je toliko gladan i toliku količinu da treba svaka 2 sata ili da ga muči trbuščić pa da od dosade jede, haha. Nezz šta bih mislila. Imate kakav savjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji