Tiny-ovo je stvarno grozno. Kada posteljica izade van, posao sestre je da ju cijelu pregleda i provjeri da li je u komadu izasla van prije nego ju baci. Cudno kako nije skuzila da komadic fali :O
Bas mi je zao, ali s obzirom da je proslo skoro 2 mjeseca bez posljedica mislim da neces imat problema jer da se nesto trebalo dogoditi dogodilo bi se odmah koji tjedan nakon poroda..uglavnom, to za lijek si dobro odlucila, takoder bih tako i ja napravila..drzi se i javi nam sutra sta su ti rekli :)
Tiny nadam se da bit sve OK
Anna Moj je jeo 125 ml svaka 3 sata mog izdojenog mlijeka
Joj Tiny pa nas dvije imamo vrlo slicne probleme 😄 Malo da te utjesim. Ja jos nisam bila na prvom pregledu planiram ovaj tj. Ugl kad sam izasla iz bolnice nakon dva dana dobila sam neku visoku temperaturu i bolove u donjem dijelu ledja i trbuha tako da su isto mislili da mi je mozda ostao komadic posteljice. Ukratko bila sam koma, isla u bolnicu na uzv (zamisli sa svim tim savovima) i cekala nalaze krvi. Na kraju HB radilo se o urinarnoj infekciji popila antibiotik i to je bilo to. Htjela sam samo reci da znam kako ti je jer mi je to bio najtraumaticniji dio nakon poroda. Nemoj jos piti te tablete dok se ne konzultiras, ali budi svjestna da taj komadic mora sto prije van. Btw u kojoj si bolnici radjala?
Tiny ovo stvarno grozno zvuči,nisam nikad ni razmišljala o tome,da bi se to moglo dogoditi. Sva sreća,što si ti dobro. Po meni ako sumnjaju da je ostao komadić,trebali bi napraviti uzv još u bolnici. Javi svakako šta sutra kažu. Sretno :)
Koliko beba jede sa mjesec dana? Tu nema pravila,tako mi je objasnio patronažni brat. Nekad to može biti više nego što "mora"biti,nekad puno manje. Meni je uvijek govorio da je normalno do mjesec dana 60-80ml (moja malena jela 40ml,nekad i 15 ml),pa kao drugi mjesec 100 ml (moja i dalje jela 40-60ml,ali najčesće samo 15-30ml) nisam se uplasila,jer je lijepo dobivala na tezini. Ali isto tako sad odjednom sa 40-60ml prešla na 100 ml,pa nadalje,preko noći. Danas ujutro je pojela 170 ml!!!!! Prije toga siku,malo bljucnula i to je to. A nekad pojede 100 ml i sve izbljuje (barem mi se tako cini) Stvarno nema pravila. Ja dajem joj toliko koliko trazi,pa valjda zna koliko je joj dovoljno :)
Inace za upalu,kupus mi na kraju nije pomogao,nego hladna obloga,sad je već bolje,boli,ali nije više crveno.
Sortiraj odgovore
Najstariji