Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    15. Svibanj 2016. 20:43

Moguce, da. Ja sebi uvodim namirnice kao kad se njima uvodi hrana. Probam jednu novu stvar i pratim ga. Ako nema reakcije ponovim istu namirnicu drugi dan malo vise ili 2 puta. Jagode sam tako jela 3 dana zaredom po par komada odjednom i kad sam vidjela da nema reakcije odmah smoothie napravila 4. dan 🎉

kiki_ca
    15. Svibanj 2016. 21:54

Omeksivac ne stavljam nikako, I do sad nikakve reakcije na odjecu nije bilo, a nakon jagoda da. Sto znaci da ih krizam :(
    A pojela sam desetak komada, zaletih se
    Nadam se da ce proci
    I poceo mi je odbacivati cicu u bolovima a dudu prihvati :O
    Sutra ce samo cicu da dobije, bas mi treba da odbije dojiti :S

Ninachh12
    16. Svibanj 2016. 08:51

Ja se nesto zagrijavam za jagode ovih dana, cekam domace i vec gledam kako onu posudicu praznim..a sada..hmm..budem ipak kao kamikaze..par dana po par komada :)

Bude proslo, ne sikiraj se, ne odbacuju bebe cicu tako olako :P

crna123
    16. Svibanj 2016. 11:03

Moguce je da je od njih. I ja sam prvi dan 4 komada i tako povecavala dok nisam vidla da nema reakcije, sad ih pojedem i cijelu mjericu ponekad.

• Kriszta
    16. Svibanj 2016. 11:28

Dobar dan cure moje ;)

Reakcija na jagode? Vrlo moguće..ja ih ne jedem,kaošto ni kikiriki ,ni mlijeko ne pijem.
    ALi je moja pedijatrica rekla da na jagode najviše reagiraju.

A meni se ponovno upalila ista dojka,samo druga strana,jako me boli i stvarno više ne znam šta bih s tim. Jučer sam saznala,da je moja baka imala s tim problema,kod svakog djeteta (troje ih ima) i da su joj i rezali,koliko se upalila. Super..očito sam sklona,jer malena izvuče sve ,uopće mi nisu tvrde,nego jako bolne i crvene fleke imam :( Stavila sam hladan oblog,ali ne pomaže baš..ne odustajem!

Kako ste mi vi?
    Napokon je sunce izašlo :)

Kamikazee
    16. Svibanj 2016. 11:55

Meni se jednom dogodilo to crvenilo i isla sam po starinski - kupus 😄
    frendici su cak u bolnici dali kupus da stavlja na cice pa probaj ako nisi.

TinyBabyToes
    16. Svibanj 2016. 12:03

Ne znam iz iskustva, ali kažu da je kupus najbolji za to

TinyBabyToes
    16. Svibanj 2016. 12:15

Nas su opet grčevi počeli hvatati navečer, pa to traje od 8 navečer do ponoći, neku noć do 1 ujutro. Muž i ja hodamo okolo ko zombiji, podočnjaci do poda  ak ništa drugo mene bar nitko ne vidi kak izgledam hehe
    Hb nakon toga dobro spava, do 5,6 ujutro pa si bar malo odmorim. Od kad smo te d3 kapi počeli davat, od tad je kaos..Al mislim da su one druge još gore...

Sad sam naručila neke kapi protiv grčeva Colic relier kids kapi, pa čekam kad stignu baš me zanima hoće li nam to šta pomoći. Te se kao daju tek kad krenu grčevi pa kao pomognu.
    Niš više ne vjerujem u nikakve kapi, al ajde da napunim s još jednim kapima ormarić otvorit ću ljekarnu uskoro :D
    Naljevam se onim čajem kao deva pa niš :P Ne vjerujem više ni da prehrana utječe, treba sve jesti, samo s tim namirnicama šta izazivaju alergije pripazit i to je to. Nakraju se sve bojim jesti nemam ni apetita najradije bi samo na juhama bila hahaha

Kriszta kako tvoja malena? Jel prošla prehlada?

Napokon sunčeko, treba sad u šetnju malo ih proluftat :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.