Ninachh12 zasada je ok. Doduse danas je nesto nervozan cijeli dan. Nisam sigurna sto mu je, da li zubi ili skok. Inace cesce mu je rukica u ustima, malo vise slini i kad mu gurnem onu gumu tna ju grickat. Ali je premali pa jos ne kuzi. Zao mi ga je skroz.
Jos sam ja jucer probala kobasicu domacu i jadan cijeli dan prdi. 😦
Sutra jedem samo juhu i cisti rizu.
SIMAL
I ja sam ko mala rezala resicu. Htjela sam napisat nista strasno koda se sjecam hehe. Ne znam sad na kojoj stranici ste pisali sta dajete uz d3, koje kapi za grceve? Potrosila sam bio gaiu mozda da probam nesto drugo il da se vratim na te?
Je, stvarno je divna doktorica. Jako mu se posveti, meni sve objasni, kaze sljedece korake i sto mogu ocekivati.
Mislim da se resica po defaltu gleda jer je to odmah skuzila i pedijatrica u vinogradskoj. Moguce da su pogledale na prvom sistematskom pa da niste ni skuzile jer je sve ok, ne brinite 😉
Pusa iz Slavonije 🎉
Pozz cure.. Mi smo bili na kontroli, napredujemo i rastemo, hvala Bogu =)
Dala nam je Oleovit d3 kapi 1x1.. sad gledam kapi, gledaju one mene
Inače, počela sam koristit Tiba kapi protiv grčeva i, evo, preksinoć jedna doza,
jučer dvije doze, danas ujutro prva doza i sad spava. Probudi se u grču, prducne i u roku sekunde zaspi. =D
Ovo je od drugog dana korištenja kapi, pa eto, tko želi neka proba. Kapi su na biljnoj bazi, ali su za ovo jako kratko korištenje pokazale učinkovitije od Enterokinda.
Ma super! Nahranili ga prije puta, podrig, igrali se malo, zaspao, krenuli na put i pauza za malo vise od sat vremena.
Onda smo ga na benzinskoj u restoranu nahranili. Bez imalo srama na pol stola napravila mu prostor za lezanje 😂, na drugoj polovici mi pili kavu. Nakon cijele ceremonije hranjenja i podriga opet krenuli na put, malo plakao za uspavljivanje u voznji i zaspao do doma, taman!! Odlicno je to podnio, bas smo zadovoljni 👏🏼👏🏼
Mamice help
Moze li beba dobiti osip po stomaku ako sam jela jagode?
Kad sam ga presvlacila vidjeh sitne tackice, ne vjerujem da je od bodija jer I do sad sam iz susilice odjecu mu oblacila (rekose mi da je od nje)
A ja se sjetih da sam jucer uzivala u jagodama, pa kontam moze li od njih?
Sortiraj odgovore
Najstariji