Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki_ca
    18. Svibanj 2016. 18:38

Tini, da bude kako je najbolje
    A kako znate koliko bebac pojede,  ja ne znam koliko pojede dok sisa... ili vi dajete hranu pa vidite?
    Kad ste kod hranjenja, koliko vi vremenski dojite? Citam na rodi, kratki podoj od 20 minuta o.O 
    Kod mene jedva nekad dosegne 20 minuta, ako bude to je u dvije serije, nakon podrigivanja, placa, povracanja...
    Obicno doji 10 minuta, I uhvati plakati, a jos je gladan, ali ne ide da jede, samo se odguruje :/

• Piki83
    18. Svibanj 2016. 19:03

Dan mame...evo i mene na ovoj temi napokon.
    Kikica isti problem imala i ja dok mi nije patronazna rekla kako dojiti i mogu reci da stvarno pali.
    15 min svaka cica tj.pola sata ukupno i masirati i lagano stiskati dok dojis. Tako je meni mrvica pocela jesti i dobivati na tezini. I naravno prestala s plakanjem.

Ninachh12
    18. Svibanj 2016. 19:18

Ooo piki dobrodosla i cestitam napokon :D 

Ja dojim oko 8-10 minuta na jednoj i zasiti se i to je to, jedan obrok :) u pocetku je to znalo biti po 30-40 minuta, a sada se naklopa taj cas, vuce ko zmaj :P

A moje dijete vise manje stalno place, rekoh danas muzu ako ne ne poludim treba mi dat medalju. Samo vice i vice i vice. Grozno!

TinyBabyToes
    18. Svibanj 2016. 20:50

Piki83 dobrodošla i čestitam

Moja ova dva dana ima promjene raspoloženja kao prava cura, tren se samo smijulji i brblja, tren plače i vrišti za izludit. Noćas se probudila u 3 ujutro, čujem ju kako nešto brunda, upalim svijeto a ona se nekako dogurala do ogradice i gleda me kroz pregrade i smijulji mi se Njoj dan, nije prestala blebetat do 5 ujutro. Danas se smije svako malo, iako sam ostala neispavana baš me razveselila svojim smajlićima :D

kiki_ca
    18. Svibanj 2016. 20:53

Piki, mlijeko nije problem, jer su mu usta puna, nekad izvadim cicu kad budu prejaki mlazovi jer se zagrcne
    24. je kontrola pa cu tad vidjeti sta i kako dalje, i koliko je dobio na kilazi, ali ninach me uvijek utjesi :D

Tini, samo tvoje mlijeko na flasicu? Ja bih mu nekad dala izdojeno ali se bojim da ce mene odbiti :O

Lola29
    18. Svibanj 2016. 22:01

Kikica kad dojis onda nikad ne znas koliko pojede. Bitno da dobija na kilazi, ako ne dobija onda ne znam mozda ce ti cure znati bolje objasniti..
    Ja dojim i stvarno ne znam koliko pojede, par puta sam mu dala ad i pojeo je jedva 40 ml, a inace dobija na kilazi predobro cak i previse. Cak ni ne sise cesto ni dugo, kad se najede baci sisu i kaze dosta 😉 Tako da to s tim ml ja fakat ne znam. Eto valjda imamo srece s tim dojenjem, iako mi je u pocetku bilo grozno i htjela sam odustati. 

Tiny tako je i moj imao promjene raspolozenja prosli tjedan da sam se zabrinula i htjela zvati pedijatricu jel to normalno 😀 Isto tako jedan tren guguce, smije se sve super onda u sekundi plakanje pa ja gledam sta mu je jel ga sto boli... Onda se poceo buditi iz sna vristeci pa su mi rekli da su to tzv nocni strahovi valjda ruzno sanja. Navodno to ima puno djece, samo mi nije jasno sta on moze sanjati s mjesec i pol, a kamoli ruzno?

Lola29
    18. Svibanj 2016. 22:03

Piki dobro dosla na temu i cestitam, zelim ti brzi oporavak!

• Piki83
    18. Svibanj 2016. 22:31

Ninachh hvala
    Hahaha, dobra si...vice,vice i vice
    Moja jos nije jaka valjda za vuc pa mi je tako rekla ps. I nakon dojenja da izdojim u casicu pa da joj i to dam. Ma super za sad,upalilo jer je bila pala na 2800, a i cice me vise ne bole.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.