Ajme kolko greska zurim se dok spava htjela sam rec da strpa sve u usta pa nemre prozvakat.
Kod nas nema tog pravila ak ide kasnije spavat kasnije se dize dizanje je oko 8 mozda malo i prije pa ju uspavam s cicom do 8 i 15. 15 min mi puno znace hehe. ja imam problem kaj se ona digne a ja ju ne cujem jer je tiho pa stoji iza mene uz kinderbet il sjedi a noge joj kroz resetke dole vise. zna se usred noci okrenut na trbuh a to onda automatski otvara oci i krene puzat ja gledam di ces mrak je. koma
Mi isto kitimo bor za badnjak,ali već me muž muči da stavimo na ogradu uz stepenice girlanu i lampice :)
Naravno puno toga još nismo kupili. Ali ćemo prostorije kitit ranije. Želim nešto lijepo kupiti za prozore. Ne na prozore nego ispred,na klupčice,da svijetli i da se Mia veseli. :))))
Hahaha ukrale ste mi slova... HM... 😂
Što se tiče spavanja, radim točno kao i Poison… preko dana je kinderbet uz zid, a po noći uz krevet. Mi ćemo baš danas spustit podnicu jer se gospodična ujutro digla na noge. Imamo baby phone koji stvarno reagira na najmanji šum pa nemam straha preko dana da ju neću čuti.
I frajerica... Jučer mi je sjedila u kolicima, ja kuhala ručak, ne gledam ju dvije minute, okrenem se, a ona stoji u kolicima i drži se za naslon! Sledila sam se. Ne kužim kako joj je to uspjelo jer je bila zavezana. Stvarno ju moram gledat svake sekunde.
Bile smo danas u šetnji, lijepo je odspavala u kolicima, pretpostavljam da će još odspavat možda pola sata danas i to je sve. 😥 Zavidim vama svima koji imate spavalice i po danu. Ova moja je kao na baterije.
Sad je papala mrkvu, brokulu, tikvicu i piletinu s malo maslinovog ulja. Za doručak je jela jabuku, bananu i svježi sir. Stvarno mi je milina kad ona baš sve jede, nemamo problema.
Dale ste mi super ideju za mahune! To ćemo sutra probat! Jel ih blendate ili kako? Daju se lijepo usitnit? Ona mi još ima ponekad onaj nagon za povraćanje pa joj sve usitnjavam skroz. Flips sam joj dala onaj linojev, al ona to više nadrobi po svuda, nego što pojede, ili si preveliki komad odgrizne pa joj moram čupat iz usta. Pohlepna je jako, nema šanse da bi ona nešto ispljunula. Malo ćemo pričekat još s takvim eksperimentiranjem.
Crna kako Kiara reagira na te božićne ukrase? Jel ju zanima to ili ju baš briga? Imam feeling da će ova moja poludit kad vidi lampice.
Gleda u to lamace rukama vristi. tak i na psa reagira. a kad krenu na rtlu reklame znas da si miran kolko god traju. sad molim boga da sto duze traju :)
Ja nju stavim u kolica spavat u 0 polozaj i kad se probudi digne se sjedne pa se okrene i oce se ustat stvarno moramo i mi pazit i kad se probudi. al kak se ona uspjela iskoprcat tak vezana 😂
Eto nas, spavanac dva. Bili svekrići, zaletila se ja do Lidla, napokon našla i taj batat. Em uzela jabuka, kruški, banana, mandarina, uzela i taj avokado ajd da i njega negdje utrpam. Pune vreće voća i povrća znam već šta bude, pol ću pohitat hhahaha
Na odlasku deda je drži ja njoj govorim pa-pa, a ona potiho izusti pa-pa. Znam da ne kuži al baš je ispalo kao da i ona meni kaže pa-pa :D
I mama zaj...ručak danas. Donjeli svekrići i piletine, mislim si super budem i malo piletine dodala u mahune i krumpir, stavila svekrva kuhat piletinu dok ja haram po Lidlu, došla nazad nisam ni gledala sve u mikser zmiksam i onda skužim da je svekrva stavila svo bijelo meso kuhat (kao da bude skuhano i za sutra) jbga, naravno presuhooo ispalo, nema niš okusa osim piletina. To je bila pileća kaša. Mia naravno fraze dobila. Niš spavanac i popila mlijeka. Jbga, kad se tak zaribam dođe mi da se loncem po glavi udarim više puta. A baš je htjela jest. arrrrrrrrgh
Sutra je novi dan, nema piletine :D
Kriszta ajoj koji raspored! Bome ne znam gdje bi mogla ubacit još taj jedan obrok :D
Mia isto ako joj dajem na 2,5h onda više zbrljavi neg šta pojede, pa se trudim ju zabavit da prođe bar 3h.
A kad se zbudi u 7 ne jede odmah kad se probudi? Neće? Jel po noći jede pa da nije do toga? Tak bar moja kad po noći pojede te dvije, tri porcije ujutro nula bodova.
Da ne odustaje ova moja od spavanja oko 6,7. Iako ovo kad se sat mjenjao joj je trebalo da se narihta. Malo jedan dan u 20, drugi u 6, treći u 7.... Danas mislim da budemo ipak normalno, zaspala malo prije, računam da će spavat do kojih pol 5, tak da taman se do 7 bude izmorila :D
Sortiraj odgovore
Najstariji