Bokicc!!
I mi jedemo ciklu sam skuhanu ubacim u nes njoj je ne vazno ona je svezder. i svjezi sir stavljam ko i jogurt pretrzno u vocne.
I mi prek dana u kolicima spavamo tak mi lakse a prek noci ko i odprije samnom. cesto se meskolji pa joj sam cicu uvalim ne znam kak bi prezivjela noc da se moram u kinderbet dizat i ovak sam premorena od svega.
Bilo kaj da radim ona sjedi u hranilici i pocne oko sebe dirat dizat se i kad se zderem ne nekad reagira nekad ne mislim da pocinje kuzit. jedino kad se tusiram onda je mir gleda i slusa vodu. jbga snadi se kad si sam..
Ne zgodno mi je u vrtic ju stavljat jer kad stoji il puza onda se najednom sam hiti na leda pa moram bit uz nju ak je na podu il tak negdje.
Ne znam sta ste jos pisali mozak nula. danas moram nastavit s cisnjem a nemam volje jucer sam pola jos pola ostalo mogu bilo kaj radit al tak mi je muka kad moram pod prat ufff najgori posao. prek dana i dalje vecinom spava na svakih sat i pol a navecer bude po 3 sata bidna al zato cim ju primim spava ko top
Aha oblacenje i ja ju u skafander stavljam lakse mi je tak ak moram psa prosetat sam unutra ju metnem a za centar il tak nes bundam u jaknu i sve ostalo pa sam maknem jaknu. kod mene je vec sve doma ukraseno za bozic nemogu si pomoc volim to :)
I da flips bez kikirikija nisam nasla u kauflandu pa ja nadobudno kupim one rizine i dam joj sve je strgala strpala u usta ja pogledam njoj puna usta tog nis cupaj van sve ona place urla tak da odustajem :(
Isuse napisem sve i sve mi zablokira i obrise... uglavnom ne strpa sve u usta a nemre to prozvakat kad je onak suho.. moram s flupsom probat on ce bit uspjesniji...a mandarinu joj ja moram drzat dok cucla opet se ne usudim joj dat a vidim da kad joj dam komadic neceg da zvace..
Nee bor jos ne on na badnjak ide klasika..ima dva spavanja na sat i pol i to nekih 30-45min i popodne 1 duze ak ja legnem s njom al zato popodne od 5-6 izdrzi do 9-10. jucer se nije dala od 8 ujutro do 12 tak da kak ju okrene...dajem voce plus jogurt ili sir a ponekad uz nesto od tog zbacim zitarice kako kad. mada ja vise ne gledam tablice ak mi jedemo bolonjez il saft jede i ona
Sortiraj odgovore
Najstariji