Ja radim veliku gresku sa rijeci NE i NEMOJ. Naime pred par mjeseci sam otkrila da se on smije ko blesav kad ja njemu govorim da nesto ne radi (nemoj se smijat, nemoj mi se podrigivat, nemoj me zezat) i mi se stalno tako zabavljamo jer on svaki put okida. Tako da cu ja morat izmislit nes novo kad ce mi trebat da nesto ne radi. Premda mislim da on razumije vec sad kojim mu tonom nes govorim. Nije da mari doduse.
Ma sve je dobro,to je bitno. Ma da mi je mali skroz u glavi,bio je u šoku. Nadam se da je i on dobro.
Mia je jadna vrištala jer se uplašila. Prevrnuta kolica,a psi laju,mali vrišti...možete misliti kako se uplašila. Nisam je odmah uspjela tiješiti,kad sam malog probala nekako izvući,pa dok sam ponovno došla do kolica ,tek sam onda čula da vrišti van sebe. Odmah je zaspala poslije,ali je jecala skroz u snu.
Mislila sam da će navečer biti show,ali je ona super HB.
A vezano za paukove..muž mrzi komarce,a ja smrdljive martine.
Muža kad ugrize komarac to je show hahahaha A ja se ježim kad čujem smrdljivog...fuj To su naši neprijatelji :D
Eto i nas od svojih 6. Noć je bila i super kak je počela.
Prije ponoći plač, muž igra igricu budan, al čujem ja njega kak priča "beba plače, ajd još ovo pa moram ići" mislim si buš ti još ovo, ustala se i dala joj jest. "A evo Iva će" sav sretan kaže. I tako se ja zbudila, nahranila nju i nisam mogla zaspat još ohoho.
I čujem nju nešto se zaplače pa ju odem znunat i tak kojih sat vremena tješenje.
Al zato spavala nakon toga do 6 ujutro. Šteta, muža otkrila i velim "možeš ići" u snu sam si mislila da je 3,4, pa nek se on ustaje :D
Sortiraj odgovore
Najstariji