Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    29. Studeni 2016. 21:23

Tiny spava u krevetiću već nekih 3-4 mjeseca i danju i noću.
    Meni tako svejedno,kad je kuhinja dolje,a mi smo na katu. Babyfon uključim i to je to!

Ne mogu smisliti ciklu,batat i bundevu,a njoj to jako često pravim.Isto tako od žitarica mi se palenta ne sviđa,a skoro je svaki drugi dan na meniju.HB samo su te stvari koje ne volim, inače sam svežderko :)))

Baš sam počela njoj govoriti NE i onda sam skužila da prečesto govorim i da sam si već dosadna. Tako da probam joj odvući pažnju sa nečim drugim ako mogu . Npr.ide na "zabranjeno mjesto" ili ako ne smije nešto uzeti,onda govorim NE,ali isto tako nema smila. Ona puže po cijeloj kući,penje se na sve,sve vuće,kopa..tako da ni okrenuti se ne mogu. Zato u kuhinji imam vrtić,pa tamo ne smije na pod,bude u vrtiću ili hranilici. Već se par puta "opekla" jer drži ruku na radijatoru i onda joj bude vrel i počne vrištat,a ne skuži da mora ruku maknuti. Lujkačka moja :)

Danas smo bili u gostima,cura ima  17 mjeseci,lijepo su se igrali,a ova moja u svemu malu kopirala.
    Malena ležala i ona legla,pa je hodala i ona "šetala",pa je jela flips,pa je Mia htjela uzeti od nje. Sva sreća da sam ubacila u torbu Lino flips,pa su grickali zajedno. Pojela je 3 komada 
    Baš je uživala.

• Kriszta
    29. Studeni 2016. 21:31

Netko je pitao za mahune. Sad je cikla na redu i kad završim sa ciklom najkasnije slijedeći tj krećemo sa mahunom :) I onda mislim da ni nemamo više šta ili? Svježi sir sa 10 mj?

TinyBabyToes
    29. Studeni 2016. 21:33

Kupili danas baby flips, malo ga je pocuclala i na pod. Al meni se sviđaju, baš su taman z aručicu (kak vele i na omotu ;)) i tope se lijepo. Budu se i njoj kasnije svidili.

Ja zapela da od danas nadalje imamo dve kašice, al sad bez zafrkancije. Do sad smo imale jednu u podne, pa onda navečer ak je dobre volje pojede ak ne, bacim. Danas sam joj dala jutarnju u 9- krušku, prepiranje al pojela, jbga treba joj valjda da spoji da više nije u podne. I drugu dala kao "ručak" oko 3, napravila mahune i krumpir, malo sam previše utrpala, ispalo u mikseru prek 400ml, ostalo sitno. Baš je lijepo pojela.
    I čak je sad prije spavanja popila mlijeka, kaj je inače odbijala. E sad jel slučajnost ili ne tko će gga znat.
    Vidit ćemo kak će ostale dane dama dirigirat...

Halila
    29. Studeni 2016. 22:05

Tiny hahaha točno ko i moja... tvrdoglava ovnica. Ako nešto naumi, nema toga što će ju spriječiti. Jastuke kao prepreke smo odavno savladali, penje se preko njih. Na zaokupljanje pažnje isto ne reagira. Mogu ja u ruci imat što hoću, ako je ona odlučila trgat listove s cvijeta, samo to ju zanima. Mogu vikat "ne" tri dana, ne pali. Onda ju maknem od cvijeća i odma vriska. Super nam je svima, vidim. 😂
    Ona od početka svako spavanje ima u kinderbetu, malo kad da spava u kolicima npr. Htjela sam ju od početka naviknut da je kinderbet mjesto za spavanje pa sam ju uvijek tamo stavljala. Sad kad ju stavim unutra, zna da mora spavati, zauzme svoju pozu i gotovo. Ali još uvijek voli i kraj mene odspavati u našem krevetu npr., to nam isto prolazi bez uspavljivanja. Ja zadovoljna.
    Što se tiče ovog oblačenja i auta... ja ju ni ne skidam u autu jer obično idemo uvijek na neke kratke relacije, tipa 5 minuta vožnje. Jbg, mala je Koprivnica. 😁

• Kriszta
    29. Studeni 2016. 22:36

Aha..opet nisam završila. Ako je domaća cikla,preporučuju skuhati sa korom,pa kasnije oguliti.
    Ja sam danas prije ogulila ( mada imam domaće) i narezala na kockice,skuhala 25 min otprilike.

• Audrey2016
    30. Studeni 2016. 07:38

Hvala cure....
    Ma ja inače baš pazim na brisanje i na mazanje nakon brisanja. Jednožim prstom gornji dio, drugim donji zato me ovo i iznenadilo. 
    Mi nekad skafander a najčešće je zamatanje dekom, kapica obvezno s kad je vožnja duža od desetak min, skinem kapicu kad,se,auto ugrije malo. Oko podne povrće, oko pet voće jer uvodimo povrće. Sljedeći tjedan uvodimo bananu i prasku pa će biti to kroz jutro...nema pravila nekog.

• Audrey2016
    30. Studeni 2016. 07:41

Preko dana spava na velikom krevetu ili na kauču, a preko noći kad je nešto muči s nama a kad je mirna u svom krevetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.