De nek mi neko ovjasni zadnji post od Pinkice :D :D :D na ljetnima 2017
Al mozda tu ipak nije kad nis ne odgovara? Mozda smo bezobrazne i nepristupacne.
Ja obozavam ukrase vidit al meni je vrhunac stavit lampice na prozor i okitit bor. A inace sam takva. Lijena ako cemo istinu rec.
Danas kod mene bio rat u kuci. S paukom. Nosim ja ovog svog i u perifernom vidu skuzim nesto na kuhinjskom ormaricu. Okrenem se jebote vrag mali mi skoro ispao. Znaci wanna be tarantula. Skoro sam uzela kljuc od auta i pobjegla s njim neobucenim i ja polugola. Mislim si sta cu, ako mi pobjegne morat cemo odselit stvarno a strah me ubit ga. A nis, ostavila malog dolje i u boj s mochom. I nekak jesam al je pao na pod pa poceo bjezat, ja skoro pocela vristat, ma strava. Mrzim paukove. Bojim se cak i onih iz Harry Pottera. Uglavnom eto, danas sam heroj. Spasila sebi i malom zivot, jedan zivot oduzela. Zovem mamu a kaze ona meni joj pa pauci bjeze od ljudi. Ma bjezim ja od njega zivota ti.
Ivchi morala si ga poklopit staklenkom i cuvat ko kucnog ljubimca!
Inace,moj muz se panicno boji osa i pcela,mrzi sve bube i kad vidi neku doma,to se zove operacija opstanak. Pa ko ostane ziv prica.....zasad uvijek on. A da vidi zmiju,golim rukama bi ju zadavio,nikakav problem. Al ove manje mu dizu zivce
...
Paula moja danas brljavila s batatom,jucer s avokadom....nekako ova dva dana ne pojede kako treba...ah....faza.
Inace drugi zubbic vidim,tako da nije valjda da joj idu gornji kad je takva nikakva?
Danas je bila sa nanny vani,i ona je uspavala kuci..nikakav problem. Nanny zakon!
Mi smo i po danu i po noci u sobi u kreveticu koji je spojen s mojim. Odavno je tako. I ovcica jos funkcionira...
Bor cemo kitit za sv Nikolu,tako radimo otkad se mali rodio,nek uziva malko duze u svemu tome...on ne moze docekat! A kupili smo i tracnice i vlakic za oko bora. Vrh! I jedva cekam pec kolacice. Joj joj!
Sortiraj odgovore
Najstariji