Moram vam nešto ispričati,šta nam se danas dogodilo. Išla u šetnju sa Mijom tu u naselju i sreli jednog malog (7-8 god)koji je šetao svog psa čivavu (ko mačka je izgledao :) ) Mali skakutajući ga šetao i kad su došli pored nas veselo me pozdravio ( Nikad ga prije nisam vidjela) još sam pomislila kako je kulturan,lijepo odgojen. On prošao pored nas,ja se okrenem da ga još jednom pogledam ,kad vidim u blizini 2 ogromna đukela kako su počeli trčati prema njima. Psi su skužili čivavu i htjeli ga napast. Mali u tom trenutku počeo vrištati i bježat prema nama. Ja sam mu počela vikati da ne trči,da uspori ,htjela sam mu nekako pomoć,ali me on nije slušao. U tom trenutku prođe on pored nas ,s jedne strane on,a s druge strane čivava,koja je na povocu i povuče kolica i prevrne kolica Mali to skuži i stane,ali vrišti dalje,plače: "oprostite mi,prevrnuo sam kolica...joj beba,oprostite mi" Taman psi stigli do nas oko njega psi , on vrišti,Mia na zemlji vrišti,ne znam na koju stranu da krenem,ma živi užas. Podigao on čivavu,psi odmah na njega. Podigla sam brzo Miju,koja je vrištala. I rekla njemu da spusti psa i da se smiri,jer ga psi neće napast. Oni ga sva sreća nisu napali,samo su rezali na njega zobg psa. Stala sam između njih (sama naravno,Mia je bila u kolicima) pa sam rekla malom da se polako udalji od nas i ušao u neko dvorište. Bila sam van sebe. Htjela sam malog otpratit kući,ali nije htio. Uplašio se zbog bebe,možda je mislio da ću ga tužit roditeljima.
Tresla sam se poslije ko budala,pa ajd sad ti idi šetati na miru.
Mia sva sreća umotana,pa joj nije ništa. Eto jbn glupa kolica i što ne mogu pojas preko zimske vreće. Sva sreća sto sam onu "ogradicu" stavila ispred,pa nije ispala.
Pozdrav,
Evo me, dok sam ja pročitala sve...
Za početak okice su nam OK.
Ovo moram skomentirat Ivchi mahune su ti 8+ neznam da li pratiš tablice.
Mališa popodne spava na kauču odkad nestane u košaruod kolica. Po noći u kindaču osim ako nije bolestan onda doseli k meni. Nama je spavaća soba na katu krevet i kandač spojeni on tih i brz. Neku večer ga ostavila da spava i pogledam baby fon (imam onaj s kamerom) a njega nema. Ja gore a on se pomaknuo i sjedi i gleda u kameru kao kaj je to. Zanimljivo mi je to što na kauču spava na desnom boku ili leđima, u kindaču na ljevom boku ili na trbuhu.
Jučer nas dvoje išli do Bipe što nam je nekih 25 min hodanja u jednom smjeru, ali baka nam uvalila nećaka (mali ima 4 god) šetnja trajala više od 2 sata.Lovro si je na povratku odspavao u kolicima.
Danasu vlaku 5 stanica bio miran gledao okolo, a onda bi se digao, pa vriska, pa brblja. U čekaonici svima se javio nasmijao, ako mu se netko (čitaj svi) obrati sav sretan. Pred kraj je već bio umoran pa je imao onaj napad adrenalina. Kad mu je sestra kapala oči 1 put plakao jako, 2 put onak, 3 put plakao jer sam mu uzela keks.
Kupila sam mu danas Lino flips nije mu fino. Dala mu rižim s jabukom vratio mi u ruku i uzeo si plazmu.
Zato je u autu spavao pa smo se dovezli doma, a tata će na vlak.
Danas kupila ciklu. U hladnjaku mi već par dana stoji skuta nikako da mu dam da proba.
Joj Kriszta grozno. Vidis kako u stresnim situacijama covjek ipak odmjereno odreagira a poslije se onda treses....cudo od organizma. Nek ste svi dobro prosli.
Dobro si i odreagirala ja bi valjda pocela trcat sam si razmisljam u glavi s kolicima il ne :/
Ne znam jel neko cita o pilecim jetricama? al neka provjerena? ja sam citala da su ful zdrava bogata vitaminima a biskokaloricna al ne znam od kad
E da pisale ste i o discilpini i kako reć ne. Ja nemam ono nene, nego strogo ne i rečenicu koha to prati. Kad idemo na tepih na kojem se igra izuvamo papuče. Njemu naravno gušt dirat papuče. Onda mu kažem nediraj papuče to je fuj. Stane pogleda me, ja ih maknem iza kauča on se okrene i ode. Ili ako dira nešto drugo, ja ga maknem dam neku ugračku u ruku i ok. S tim da on nije ovan po horoskopu ko mama nego ribica.
Boze dragi... a ja dramim oko pauka. Pa dobro da nisu deckica napali... a joj jel se Mia brzo smirila? Grozno grozno! Stvarno, ciji su psi? Ti glupi ljudi da glupi pa ja ne mogu svatit. Dobila sam dojam da nisu lutalice. Ja ne znam sta bi ja Kriszta, ti si to super. Ne zelim ni razmisljat. Sve je super proslo, to je bitno.
Ma tablice vise ne pratim, otkad sam svatila da u pol tablica namirnica ide u nekom mjesecu a u pol dva mjeseca kasnije. U Nestleovom kalendaru npr mahune idu sa 7 mj... a genijalno mi je kak agrumi idu sa sta ja znam 12mj a u pol Hippovih kasica od 6 mj sok od narance.
Sortiraj odgovore
Najstariji