Znači vječna borba, valjda će jednom naučiti što znači NE, a sada koliko će slušati, vidjet ćemo ;)
Halila Iris je preeeslatka
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Mamasita, to za dosljednost i ja mužu tupim stalno jer znam koliko je to bitno. Moram prvo njega preodgojit valjda. 😁
Iv-ka, Poison, hvalaaaa! I vaše cure su preeeeslatke! 😘 Ponavljam se opet, al stvarno su nam sve proljetne bebe krasne! ❤
Halila ma preslatka damica :*
Super za okeco, nema do toga da mama zna najbolje!
Kriszta kužim, baš sam to primjetila u većini kolica koja sam gledala. Mislim kak da spava ona u njima kad u kolicima prek dana spava u njima. Zato sam i odustala od kupnji, skužila da nisu ova tak loša ;)
Inače, preko dana gdje ih stavljate spavat? Jel u kindač? Meni je u kindač nekak nezgodno, druga ssoba, ovak u nkolicima ju vidim kad se krene migoljit, em napa radi i dalje.Na kauču sama ni samnom nema šanse da će zaspati. Jednostavno tak nije naučila i to je to. Kad god ju stavim kraj sebe da probamo tak zaspat ona pošizi.
Ivchi delam kak i ti. Prvo imam volje za oblačit pa skinut u auto, al onda dok dođemo do odredišta izgubim volju i živce za natezanje da je oblačim opet pa nabrzinu preletimo od parkinga do ulaza. Nisam još otkrila jednostavniji način.
Dakle pokrenule ste pitanje kako reći NE. Taman sam danas prvi put vikala više puta NE!!! Curke kaj vam bebaći pužu i pentraju se svukud svaka čast. Moja još ko crv gmiže pa sam van sebe, ne znam gdje bi prvo!
U sekundi se odpuzala s jednog kraja stana na drugi. Ne smijem sekundu skrenut pogled. Nema više pranja suđa i pospremanja dok se ona igra u kutku! Pogledam -igra se s igračkom, okrenem glavu, škicnem-ona kod biljke i kopa po zemlji- jede. Graknula NE, a ona ostavi sve, ruke u zrak "nisam ja" gleda me da vidi kak ću dalje i nastavi opet. Ja opet NE i tak par puta u krug dok je nisam maknula tada plač i histerija ko da sam je prebila. Kasnije, odgega se na drugi kraj stana, preruje po hrani od mačka, opet ne i sve ispočetka. Zatim je srušila ocat u kuhinji, vrišti od smijeha, njoj to zabavno, nema šta. Došla do posude s vodom od mačka, gnjuri malo jednu ruku pa drugu i vrišti. Vrišti al ne prestaje. Dok ju nije srušila pa zaurlala- presvlačenje.
Nema više ni dolaska na wc bez nje. Za mnom dopuzala.
Sad mi je to smiješno, ipak novost neka, pa sad kad ja uzviknem NE više bude instiktivno pa se krenem smijat, znam da si onda ona odmah kuži "aha mogu nastavit dalje".. bojim se koliko bum ja mogla biti dosljedna nečemu. Nadam se da će muž nas obje ukrotit!
Sortiraj odgovore
Najstariji