Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    30. Studeni 2016. 16:50

Veli meni frendica kak je bio sad u čekaoni s njima bebač isto 8mj star, kak je njen mali veći i vidi se da je napredniji. Reko pa ne mjeri se to po kilama :D
    Naravno pita šta se ne prebacim kod drugog pedijatra jer nije baš normalno da mi je tak mala i da niš ne dobiva. Bez komentara. Ja dijete onda po tome izgladnjujem izgleda, nisam ja za to onda. Meni očito ni hranjenje dijeteta ne ide. Svašta. Tak je kak je.

Kriszta
    30. Studeni 2016. 20:48

TinyBabyToes

Veli meni frendica kak je bio sad u čekaoni s njima bebač isto 8mj star, kak je njen mali veći i vidi se da je napredniji. Reko pa ne mjeri se to po kilama :D
    Naravno pita šta se ne prebacim kod drugog pedijatra jer nije baš normalno da mi je tak mala i da niš ne dobiva. Bez komentara. Ja dijete onda po tome izgladnjujem izgleda, nisam ja za to onda. Meni očito ni hranjenje dijeteta ne ide. Svašta. Tak je kak je.

To ti legica rekla..? Jel ona mama?
    Jer mi se ovako po komentaru čini,da nije.

Jedan odgovor što sam našla od nekog doktora:

Dojenčad bi u prva tri mjeseca života trebala dobiti oko 750 g mjesečno, slijedeća tri mjesca oko 600 g, zatim od šestog do devetog mjeseca 450 g, a od devetog do dvanaestog mjeseca 400 g mjesečno.

Toliko je "ajmo reći " normalno. ALi kao što smo već 100 puta rekla,svaka beba je drugačija. Mia je u 4.mjesecu je dobila 250 g. i nikom ništa. A smatram da su prvih 6 mjeseci je ipak bitniji. 
    Onda valjda njoj beba od moje poznanice je savršena sa 5,5 mjeseci i 11 kg 

IGNOR TINY

mamasita4
    30. Studeni 2016. 17:03

Joj najvise volim te komentare kad mi sole pamet. Tukla bi te mame i je bi im dala plakat. Grrrr

mamasita4
    30. Studeni 2016. 17:04

*Ne bi im dala

mamasita4
    30. Studeni 2016. 17:04

Po tome je i moja paula nazadna totalno. Samo 7kg ima...

crna123
    30. Studeni 2016. 17:55

tu sammm panicar od paukaaaa..uzas i ja bjezim.
    ma ti na ljetnicama svaki novi profil je sumljiv tak da...
    ja se ne zamaram i ja imam 7kilasicu i bas me briga znam da gladna nije i vidim da napreduje tak da te komentare blokiram
    ..

TinyBabyToes
    30. Studeni 2016. 18:20

I počela je odizat guzu :D sad kreće gmizat da diže koljena ali još nije na sve 4. polako al sigurno ide u pravom smjeru hehehee

Kriszta
    30. Studeni 2016. 20:52

TinyBabyToes

I počela je odizat guzu :D sad kreće gmizat da diže koljena ali još nije na sve 4. polako al sigurno ide u pravom smjeru hehehee

Sad će ona još malo. Ne znam zašto volimo toliko kad bebe pužu,ali i ja sam se nadala da će moja puzati. To mi je tako slatkooooo..i sad isto danas dok puže prema zabranjenom i skviči od sreće i ubrza ko da joj ovisi o tome život..ja se smijem i veselim svaki put..joj pa ona puže :)

P.s. naravno da je mama brža i dok ona dođe do zabranjenog,mama to makne :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI