Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    29. Studeni 2016. 17:02

Jel vi uspjevate svojim malima dokazat da nesto ne smiju? Tipa dirat pecnicu..trgat cvijece..
    Ja Stelu pokusavam to naucit, dođe do pecnice, uglavnom kad radi, jer sumi i svijetli i to ju privlaci...ja kazem ne, ona ustukne, pa krene opet i tako u krug 100 puta, na kraju ili odustane i otpuze ili uhvati..srecom nije toliko vruce preko stakla, al jednom mi ju je otvorila dok je bila ugasena, pa se sada bojim da ne i upaljenu..
    Uglavnom kad ne odustaje stavim ju u vrtic...ili dovicem nesto između sanka i kuhinje da ne moze unutra...i onda cvili i ljuti se

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    29. Studeni 2016. 17:03

*dovucem

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    29. Studeni 2016. 17:13

Poison i ja pokušavam Iris naučiti što ne smije, ali bez uspjeha. Trga mi cvijeće i vadi zemlju van i onda plješće, kao "bravoooo" i smije se.. a ja luda. Sto puta ponovim "ne", malo zastane pa nastavi po svom. Onda ju maknem pa se ljuti i tako u krug. 
    Cijeli dan trčim za njom, stalno se diže uz namještaj, al ne stoji stabilno, nego pada na sve strane, a ja ju lovim. Zabavno nam je 😥

• iv-ka
    29. Studeni 2016. 17:23

Pozdrav! 
    Citala samvzadnjih par stranica i uopce se ne sjecam sto ste pisale, mozak mi nikako ne radi 😃

Halila,nova slikica tvoje slatkice!  bas je medena 😉

Danas nismo isle nikuda van, kad nas je uzasno hladno, cak je i snijeg malo padao. kako je kod vas? 

Opet ja imam pitanje. ima li hrane koju ne volite, a kuhate ju bebi? ja ne volim karfiol i jecam, ajde karfiol cu joj skuhati, ali jecam ne zelim nikako, jer njega stvarno ne mogu smislit a s druge strane glupo mi ga je djetetu uskratit, mozda se njoj dopadne. ma nisam normalna... 😁

mamasita4
    29. Studeni 2016. 17:26

ABC Cobra , a ono, nisam odusevljena, al sluze mi. Da, ne mogu ic u nulu i to me zivcira...ma meni je nosiljka zakon za do ducana, a u duge setnje ionako ne idemo jer ona ne moze izdrzat tako da nismo nesto puno u kolicima pa nisam toliko u bedu. Al da su malo glupa kolica, glupa su. Nema veze, bar nisam potrosila na  njih bogatstvo kao moja kuma koja je za kolica dala 10000kn. Budala. Kao bugaboo ovo ono....ma serem se na te marke, a dijete niti ne zeli u kolica. Prekrasno.Ah ah...

Da...dolazimo dakle do famoznoga "NE"! Da mi je lipa svaki put koliko sam to puta rekla. A nista, morate ponavljat i samo bit DOSLJEDNI. Ako ste im jednom dali, nema vam smisla drugi put zabranit. Jednostavno nema. Od početka raskrstite sto moze a sto ne i drzite se toga. To vrijedi i za tate, tako da se dogovoirite  sa muzevima. I onda je sve ok. Naravno, djeca ce opet ic pokusat nesto (to ce  radit dok se ne isele iz vase kuce, a mozda i duze), i treba vam puno zivaca za govorit NE i bit DOSLJEDNI. Sretno.

• iv-ka
    29. Studeni 2016. 17:27

Moje cvijeće joj srećom još nije interesantno. Ali zato je svekrvino prevrnula vec par puta, sunce mamino 

mamasita4
    29. Studeni 2016. 17:28

Al ako joj nesto ne dam, npr. da ide na plocice u kuhinju, onda ogradim mjesto gdje ne zelim da ide...moj brat je stavio ona vratasca na kuhinju i zna se od prvog dana da se tamo n e smije. Ja stavim jastuke velike (one od sofe) na rub tepiha i plocica i onda ne moze (jos) preko. Bar tako za pocetak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.