Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    29. Studeni 2016. 11:27

Audrey brzi oporavak maloj želim 
    Koliko dugo će morat piti antibiotik?

Šta je ovo,naši muškarci su dlakavi i bradati?
    Nasdva joj valjda ga se neće uplašiti Lovro.
    Tako se moj muž jednom obrijao, o Bože...ko bebina guzica ! To što kažeš,puno mlađe izgledao,ustvari smiješan mi je bio. Nisam ga mogla pogledati :)

Miji ponovno temperatura preko noći,ali joj nisam dala sirup,jer nije bio toliko visoka,a nije ni plakala,niti bila razdražljiva. Ujutro sve ok,ona niska 37,2

Tiny ako se dobro sjećam prije 2 tj ste vi tako?!

Papali smo breskva+palenta+jogurt..ukakila se da taj smrad se osjetio po cijeloj kući.

Bili smo već vani,jako je hladno,odmah je zaspala. Zimska vreća je super,samo naravno mi imamo nakaradna kolica,ne može se pojas provući. Joj što mrzim ta kolica.!
    Tebe Mamasita ne živcira taj sportski dio?

nasdva
    29. Studeni 2016. 12:21

Gore sam ja reagirala nego Lovro. 
    Silazimo s kata i "zovemo tata di si", muž je stajao u hodniku s mobitelom da snimi reakciju i govori "čekam vas". Lovro je prvo bio zbunjen, ali ovaj je cijelo vrijeme pričao pa nije bilo suza po glasu ga je prepoznao. Uzeo ga tata a on ga po licu štipak ako ga je čupao po bradi. Ajme izgleda mi kao kad smo išli u srednju, balavo. Još je uzadnje vrijeme smršavio, ali se od brade nije kužilo u licu. Sad....
    Kad je već dan za promjene dala mu veću dudu malo ju je vadio iz usta i promatrao, pa probavao. Evo zaspao s njom. Njemu duda služi samo za uspavljivanje, ako mu ju dam a njemu se ne spava onda ju pljucne van i objesi ćubu kao da će plakat.
    Mi u subotu idemo po dar od grada za Sv. Nikolu.
    Ajme tjedan pun novih stvari

ivchi87
    29. Studeni 2016. 14:27

Jel ima tu koji muz a da nije bradat? I moj je. Svasta. 

Kriszta a koja kolica imas? Ja nisam bila odma skuzila da imaju na strani one dve rupe na navlaci.

TinyBabyToes
    29. Studeni 2016. 14:31

Danas zatišje vidim, trebaju se prstići odmorit malo od jučer :D

Kriszta a ne znam jel isto nama to bilo. Mi smo ono zadnji put imali visoku temp, pa dali čepić, temp pala, pa kak prođe djelovanje čepića ona opet gore. I tak u krug. Viroza neka, prošlo za 4 dana.
    Uspjela sam joj za doručak utrpat krušku, računam mene željezo zatvorilo pa da joj dam nešto kaj bi joj pomoglo. Bunila se, protestirala al glad je bila jača. Sve je popapala. Prduckala za vrijeme hranjenja hahahah
    Ali ipak se izmučila s tiskanjem...jbga, sutra ću joj dati nakon kašice. Ak niš drugo lijepo se ispraznila od kruške

Jel davao već tko mahune? Opet ja malo po svom kalendaru, pa vidim da se od 7mj smiju davati, donjela mi baka domaće nedavno pa sam si mislila za ručak joj to skuhati.

Nasdva hahahahhahah, zaj..je tata, trebal je šutit ak ga je mislio scimat :D
    Bude narasla brada, bar njoj ne treba dugo. Kad je operacija?
    Dakle sve bradate muškarce imamo, hrpu žena znam koje ne vole bradu a meni je to baš muževno vidit. Mislim naravno na urednu bradu ne sad ZZ Top :P

Halila
    29. Studeni 2016. 14:38

Evo, oko je dobro, ko da ništa nije bilo. Očito nije konjuktivitis, hb. Nismo išli pedijatrici na kraju jer ona popodne prima do 16 sati, a onda do 19 ako je baš nešto hitnije, što kod nas nije bio slučaj. Obrisala sam joj par puta s vatom i prokuhanom, ohlađenom vodom i danas je skroz normalno. Možda joj je ipak nešto bilo pa ju nažuljalo, iako nisam ništa vidjela. Bitno da je sad ok. 

Već sam zaboravila sve što ste pisale... jedino se duda sjećam.. Mi smo imali ovu manju, ali jedva prva tri mjeseca, od tad ne koristimo više jer ona neće. 
    Audrey maloj čupavici  želim da brzo ozdravi! 
    E da, Mamasita Paula je preeeeeslatka i ne mogu vjerovat koliko kosice ima! Prava cura! 
    Sve ostalo što ste pisale moram ponovo pročitat jer se ne sjećam.
    Nama ide treći zubić pa smo malo cendravi... ni ne stignem redovno vas pratit. 😘

• Kriszta
    29. Studeni 2016. 14:54

https://www.babycenter.hr/abc-design-kolica-kosara-cobra-3-turquoise-black-15153.html

Evo..kaže naslon za leđa podesiv u 3 položaja hahahahahahaha a nigdje ne piše da guzica ide s njima:D

ivchi87
    29. Studeni 2016. 16:54

A kuzim. Bude onak sve u nagibu. Jedino nemrem skuzit kako se veze donji dio... 

Kako vi sad s klincima kad je ovako hladno npr dodjete do auta?  Danas ga ja obukla u skafander onaj mucasti, onda usli u auto pa ga skinula, pa dosli do mojih i onda ga nisam ni obukla neho trk nutra. Komplicirano. Kak vi to radite?

poisonivy2604
    29. Studeni 2016. 16:55

Audrey brz oporavak malenoj 
    I moj muz je bradonja..izgleda da je to IN
    Stela mi je dobila tjemenicu opet...to je vec 3. put otkad se rodila..zivcira me..a znam da ce proc kroz 2-3 dana

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.