Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    29. Studeni 2016. 09:11

Tiny, Ivchi ti je super rekla....daj joj poslije kasice, ne mlijeka. Mozda da ne cekas bas 2 sata, al recimo 1h bi moglo bit ok....

mamasita4
    29. Studeni 2016. 09:13

I nas čeka vađenje željeza, evo cekam jedino da joj jos malo prode prehlada jer kazu da onda mogu bit lazno losiji rezultati zeljeza....pa cemo vidjet. Inace kod nas sve po starom....saljem pusu svima.

nasdva
    29. Studeni 2016. 09:36

Pozdrav,
    Mužu anesteziologica rekla da mora obrijat bradu, ima ju od kad sam ja morala mirovat ili ti skoro odkad sam ostala trudna. Mališa ga nikad nije vidio bez brade. Sad je biokod frizerke da mu je ona makne jer nije imao srca. Vratio se doma izgleda ko neku klinjo, s tim da je jako smršavio a ispod brade se baš nije kužilo. Nama je neobičan.
    Čekamo da se Lovro probudi i da vidimo reakciju. On je u 6:30 tek tražio mljeko, cijelu noć se budio ide drugi zubić, sad se raspavao. Još je u pidžami i krevetu.
    Javim kako je prošlo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.