Evo moj krpelj zaspo. Bila je cak i relativno ok popodne,nije bas cijelo vrijeme tulila haha. I pojela je dobro. Sad jos da stavim drugog krpelja u krpe i onda cu si otvorit čips i ubit se. Muz je u nocnoj. Lipo spavajte svi skupa!
Kritsza ,03. Nam je sedam mjeseci.
Idem baš čitati, u zaostatku sam.
Stigli nalazi, imamo baktrtiku u mokraći, klebsiella pneumonija, na antibiotiku smo. Urinokulturu radimo u četvrtak.
Kažu da je česta jer je prirodni stanovnik kakice a kod curica kraća mokraćna cijev i beba nije imala apsolutno nikakve simptome, slučajno otkrivena. Nije za bolničko liječenje, antibiotik u sirupu pa ćemo pratiti.
Jel daje još netko željezo? Ne kužim pedicu, znam da sam ju dobro čula. Ona rekla da dam 2h nakon jela, jer kao nema efekta ako dam prije ili poslije jela, a na bočici od željeza piše da se lijek treba popiti tijekom ili odmah nakon jela?
Kaj bi ispravno bilo? Pedica popodne pa ne mogu nazvat još..
Ah kopala malo google, blaženi google, pedica izgleda u pravu... Mlijeko smanju apsorpciju...
Svako zeljezo (i za odrasle) bi se trebalo bez jela konzumirat, ali se preporuca uz jelo posto tesko pada na zeludac... sto bi i njoj moglo bit, vidi ak ce ti plakat, daj joj ipak s jelom. Kasicom...
Sortiraj odgovore
Najstariji