Ja sam Steli davala flipse, rizine krekere, baby kekse..to se uglavnom sve brzo rastopi kad cuclaju oni. Njoj veci komadi smetaju, pa kada ga otkine odma ga i ispljune.
To je super kada mi nesto jedemo i ona sili, pa joj dam da se zanima.
Poslje moram sa spuzvicom skidat s laminata kada se sve to razmoceno poljepi i zasusi... :P
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Kasice nisu vise rjetke a nekak me strah ovo joj dat u ruke vidim kad kruh zvace odgrizne velki komad.kad bi ja bila sigurna da ce ga ispljunut bi i ja dala..
Pozdrav, curke! Vidim raspisale ste se, ali ne stignem sad sve pročitat...
Imam pitanje... Malenoj je crveno oko malo i svaki čas si ga trlja i počne plakat. Nije ništa joj upalo koliko vidim, bojim se da je konjuktivitis ili što već.. ima koja iskustva? Ne znam jel bi išla pedici ili da pričekam do sutra... savjeti?
Pa vjerojatno je konjuktivitis...odi ako radi danas popodne dat ce ti kapi i kremicu...zasto da se mala pati? A jel joj nateklo malo?
Malo joj izgleda manje to oko od drugog. Popodne je pedica danas, vjerojatno ćemo otić nek pogleda.
Do sad smo nakon pikice bili dobri, al danas cendra i cendra i tuli li ga tuli da me uši bole. Nadam se da neće i po noći nastavit. Ah...sutra bu valjda bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji