Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iv-ka
    28. Studeni 2016. 13:28

hvala na čestitkama! :*

poslije 74/80 ide 86-92, zavisi kako kod kojeg proizvođača. Već ste toliki? Mi smo sad u 74, 68 lagano spremamo na tavan :D

evo sad nešto nevezano: koja sredstva za čišćenje koristite? Imate li što preporučiti za kamenac? Uvatilo mi ga se na kadu nenormalno, na mjestu gdje držimo njenu kadicu za kupanje, valjda se ne suši dobro i kaplje stalno s kadice. Smije li ona solna kiselina na plastiku (kada nam je plastična)?

nasdva
    28. Studeni 2016. 13:31

Evo mene opet. Ovo moje dijete čim ne lupam po kući dok spava misli da je sam i budi se i plače.
    Sad sam se sjetili nekih pitanja koje ste postavljale a ja nisam odgovarala :-P
    Meni nitko poslje carskog nije spominjao kad mogu na drugu trudnoću.
    Griz ili tako na kompotu od voća, ili na juhici (kad mu kuham meso i povrće).
    Sad imam i ja pitanje za one koji koriste dude. Mi još uvijek.koristimo one od 2-6 mj, prihe cca mj dana sam mu kupilaone 6+ koje svijetle u mraku, pa ih nije htio. Naravno kupili svjetleće manje. Sad planiram opet probat veće. Da li ste i kako prešli na veće dude?
    S čim kombinirate skutu?
    Hipp stiropor jedemo već dugo odkad kuži da ne jedemo isto traži nešto u ruci za jest ako jedemo svi skupa. S jabukom mu je super, obični mu neide. Plazma keks lijepo pojede 1/2 mu je u pravilu dosta. Flips se spremam kupit. Jeo je jabuku sorte Evelina jer je slatka a tvrda ko Grenny smith, ali počeo kidat velike komade morat ću nać alternativu.

nasdva
    28. Studeni 2016. 13:37

Iv-ka  pa boca u kojoj je solna je plastična. S solnom pazi na sifon jer ti njega može nagrist.

• Kriszta
    28. Studeni 2016. 13:44

Koristim isključivo limunsku,za sve! Prije sat vremena je muž pošpricao tuš kabinu,meni je to super!

Ta veličina je u lidlu. Inače dalje idu odvojeno..74..pa 80...86,92,98..
    Mi smo tek na 74 :)

Tiny slabije je dobila,ali to ne znači da nije dovoljno za nju. Ono što ti kažu,sretna i vesela..to je mjera. Ništa drugo!

Malena imala temperaturu 37,5...pa nakon sat vremena 37,2..to je zub,jel moguće?!
    Jer ništa drugo na njoj ne vidim. Malo cendra,ali to je to!

Što se igračaka tiče..dvije obožava (koje sviraju) jer inače su naj tvrdi papir/kolut od ubrusa,papirnate maramice,plastične kutije i keksići što su unutra..itd

Jedna je ona knjiga koja svira pjesmice. Pa priča nešto..pozdravlja,broji..itd
    A druga je vlakić,koji svira,trubi...i malo se vozika okolo :)
    Nađem link. Sve nam je to nećak (sestra) proslijedio.

• Kriszta
    28. Studeni 2016. 13:49

Joj da ,duda...mijenjala sam odmah sa 6 mjeseci. Odmah prihvatila. ALi sam kupila istu marku,model..sve. Baš zbog razloga, da ne bi odbila..

TinyBabyToes
    28. Studeni 2016. 13:49

Obavile šetnju i pekaru...bokte puše ludo vjetar vani, dok ja otključavala ulazna vrata, vjetar mi otpuhao kolica skup s njom. Eto koliko je lagana :D

A ne nije na blef, zadnja dva, tri puta kad smo zbog bubanosti vadili krv je bila na nekim granicama, ali kao može biti i od bubanosti pa ćemo ponoviti kad ozdravi...

Za kamenac..to mužek neke kemikalije s posla dopeljava doma. Al kad ide skidat kamenac u kupaoni moraš pobjeć van. Po kloru sve zasmrdi. Ak niš drugo bar je sve ko suza čisto.

• Kriszta
    28. Studeni 2016. 13:52

https://www.babycenter.hr/fisher-price-knjiga-za-sveznalice-dkj97-488300.html

Evo knjiga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.