Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    26. Studeni 2016. 09:44

Mamasita ja svoj avent obožavam, diivna stvar! Vidi ćeš. 
    Mi smo u jaju, ali premal, presisali smo 9 kg davno....imamo recaro ali od sjedeceg položaja pa čeka.
    Inače, urinokulturu opet ponavljali,cekam do ponedjeljka. Bili kod fizijatrice, vježbe mjesec i po, jednom tjedno. Kaže sve u redu a kao nogice mrvicu tvrdje i to omeksa do sedmog mjeseca a kako smo mi došli tjedan do sedmog on bi na vjezbice, da smo došli tjedan ranije ne bi slala.... Idem vas čitati dalje, a jednog dana kad konačno upalim laptop stavim i sliku moje curice .... Cupica mamina da vidite kako audreyina i mamasitina bebolina imaju bujne kosice 😍

ivchi87
    26. Studeni 2016. 09:55

Tiny jos da se Ivanic prezivate  bi bilo super :) 

Audrey, vjerujem da to samo kozmeticki vjezbice, svakog od nas bi fizijatar poslo nes radit, to je moda... 

Meni jaje ide do 13kg... srecom.

• Audrey2016
    26. Studeni 2016. 10:05

Hvala Ivchi, zvat ćemo u ponedjeljak da se dogovorio kad ćemo doći. 
    Inače ja Ivana, muž Ivica i naša Ina😊
    Ne znam uopće može li moja recaro okrenuta prema nazad. Dobila na poklon, kao provjerena je. Znam da je bila oko cca 2800 kn...
    Mi imamo joie kolica i zadovoljna sam. Lagana su i kako praktična, možda mrvicu manja.... Mislim da ću morati brzo u nabavku kišobran kolica, samo što ja ne ne volim svi ručkice.... Beba mi prerasta sportski dio, prije tri tjedna 9120 gr i 68 cm pa vi vidite...
    Danas papamo ribu...

• iv-ka
    26. Studeni 2016. 10:33

Hahaha, i ja sam ivana, a muz ivan, i bilo je prijedloga da lucu nazovemo iva 😃

Tko bude isao u west neka javi kako je i kakva je guzva pa da znam dal mi se isplati raditi 100km do tamo 

Inace, bebi jos nema ni 8 kg, al je neka dugacka a tanka, bit  će da je manekenske gradje. za jaje predugacka, a za postenu sjedalizu jos uvijek nema kila. ma u biti, sto ce mi sjedalica, i tako nemam auta 😜 stalno je kod muza. 

Audrey, ma neka su vas poslali kod fizijat ra, ipak je on strucnjak pa neka pogleda za svaki slucaj, ali vjerojatno nije nista, sto bi rekla ivchi, danas je to moda.

Sto cete kuhati bebicama za rucak, nemam ideje pa da malo kopiram?

Inace sam naumila danas pospremit cijeli stan, jao meni.

E i kod naseg pedijatra je sistematski sa 9 mj, ali nema nikakvog vadjenja krvi sa 6 mj ni okuliste. eto, svugdje razlicito.

Curke koje ste na carski, sto su vam rekli kad mozete na drugo dijete? meni rekli 2 god, jednoj curi koju znam rekli 3 god.

nasdva
    26. Studeni 2016. 10:58

Iv-ka dijete ti ima prekrasno ime  , ja sam Lucija
    Ja ću popodne do west pa javim. Imali isti problem ali sjedalica 0-1 rješila problem. 
    Danas Lovro jede batat-luk-brokulu.

Kamikazee
    26. Studeni 2016. 11:03

AS - bas planiramo do WGa vidjeti neke modele uzivo i da ih isprobamo, ici cemo s focusom jer je manji od mog skodilaka, kod mene Smart stane na zadnji sic! Ja sad malca vozim na suvozackom kad smo sami.
    Jaje voziti unaprijed?! NO NO NO! Kako bi se to uopce povezalo pojasem? Mislim da sam procitala da u smjeru voznje smiju ako imaju minimalno 15 mjeseci i minimalno 9kg, mislim da je to po zakonu. A vidjela sam jedan clanak, zena ima curice 15 mjeseci razlike. Starija bila u smjeru voznje, mladja u suprotnom. Mladja zaradila modrice, a starija napola u gipsu kako se auto okrenuo na krov :( Mama objavila fotke da pokaze koja je razlika.
    Nase jaje je do 13 kg, ali njemu je vec glavica skoro do ruba gore i pojasi su mu vec na ramenima, mislim da ju mozemo koristiti jos 2 mjeseca max :/

I u 25 dana nam izbilo 5 zubica, luuuudi smo! Ima puna usta zubi sad i 8. zub jos na putu!!

Ne sjecam se koje su jos teme bile, kreten sam :/ Samo se ljetnica sjecam i umirala sam od smijeha sinoc...

Kamikazee
    26. Studeni 2016. 11:11

E da, hrana.... Kad smo isli na prosli sistematski pedica je rekla da cemo uskoro 8 mjeseci i ako je prihvatio krutu hranu sloooobodno 3. obrok uvesti.
    Zumanjak s 8 mjeseci moze, ja sam rekla da necu jos kako mi je preko dojenja na jaje reagirao. I rekla je da kikiriki moze isto brzo, ali onak, flips ili tako nesto cisto da proba, ne mu dat kikiriki u ljusci pa da si cisti jel..
    Gluten sto prije pomalo da se navikavaju tako da kad sam to uvela sa 6 mjeseci sam samo pazila kasnije da u danu samo u jednom obroku ima gluten, ne bas da ga nasopam. Nikakve rekacije nije bilo.
    Jucer mu dala ribu prvi put, pljunuo ju iste sekunde, samo sto si jezik nije izvadio iz usta da ju ne osjeti vise. pa mu dala komadic na pladanj, kao, bit ce mu zanimljivije. Ma kakvi, samo je sve smrdilo po ribi kako je pladanj s njom namazao... Ni meso ne voli bas, mislim da ce bolje ici kad komadice bude jeo. I dok ne proba spek, pa di cu ga u slavoniju dovest da ne voli meso! Alo, pa nece me sramotit!

ivchi87
    26. Studeni 2016. 11:16

Kamikaze kolko je visok Filip sad? Meni se nekak cini da imam u tom cybexu jos bar 10 cm, sad smo 71... ja sve cekam da on malo oladi s rastom posto sam ja mala a ni caca mu bas ne hoda pod oblacima. Bar ne doslovno. 
    Smart ti stane :DDD

Isusek kolko Ivana... moja seka je Lucka isto, lijepo ime :)

Sad sam skontala da trebam novi auto. Nemam isofix. 

Ja danas radim lazanje. Malom luk hokaido proso. I moram na plac, nemam vise skoro niceg.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.