http://www.hauckuk.com/uk-collection/Car-seat-Accessories_102.1.1.html
Watch me 1 mi imamo
http://www.hauckuk.com/uk-collection/Car-seat-Accessories_102.1.1.html
Watch me 1 mi imamo
sad baš škicam baby center, ogledalo je na akciji 15% ovaj vikend...sad je 59,49kn... ok...vikend je ide mama malo u šoping, taman da imam to spremno za ponedjeljak hehehe

aha da malo bolje gledam...to je ovaj be safe na akciji... ni bitno..i dalje nisu skupa ogledala :D
aha da malo bolje gledam…to je ovaj be safe na akciji… ni bitno..i dalje nisu skupa ogledala :D
Hauck kod njih nisam ni vidjela magic baby ima hauck čuni mi se

Ima jedna super sjedalica do 12 g, jednako dobro prosla na Adacovom testu ko Recaro... Joie Trillo Shield, kosta samo 1000 kn. Bas cu ju pogledat u Bubamari. Inace drugi favorit mi je Concord, isto unazad ide, sigurnost jaca od ove dvije... Recaro mi je moram priznat malo pretjerano skupa za sjedalicu do 3-4 god pa mislim da sam odlucila da to necu, obzirom da ima jednakih alternativa...
Ja nemam problem sa iskljucivannem jastuka, nemam ga uopce na suvozacevom :D. Al dobra je meni moja skodica, nikad me ne iznevjeri, pa makar Ivana odlucila iz 4. krenut, nece se ugasit :D
Ima jedna super sjedalica do 12 g, jednako dobro prosla na Adacovom testu ko Recaro… Joie Trillo Shield, kosta samo 1000 kn. Bas cu ju pogledat u Bubamari. Inace drugi favorit mi je Concord, isto unazad ide, sigurnost jaca od ove dvije… Recaro mi je moram priznat malo pretjerano skupa za sjedalicu do 3-4 god pa mislim da sam odlucila da to necu, obzirom da ima jednakih alternativa…
Ja nemam problem sa iskljucivannem jastuka, nemam ga uopce na suvozacevom :D. Al dobra je meni moja skodica, nikad me ne iznevjeri, pa makar Ivana odlucila iz 4. krenut, nece se ugasit :D
Nama se ova svidjela jer se okreće 360 pa može u oba smjera. A ono kad je bilo hladno i imao zimsku jaknu onda lijepo uđemo u auto, na stražnje sjedalo, skinem mu jaknu okrenem sjedalicu prema sebi i ubacim ga unutra, okrenem i to je to.

Ima jedna super sjedalica do 12 g, jednako dobro prosla na Adacovom testu ko Recaro… Joie Trillo Shield, kosta samo 1000 kn. Bas cu ju pogledat u Bubamari. Inace drugi favorit mi je Concord, isto unazad ide, sigurnost jaca od ove dvije… Recaro mi je moram priznat malo pretjerano skupa za sjedalicu do 3-4 god pa mislim da sam odlucila da to necu, obzirom da ima jednakih alternativa…
Do 12g i samo soma kuna??
E takvu bi moj štedljivi muž već i kupio

Ivana na sve strane..ja Iva muž mi Ivan hahahahaha
Naravno da su bili ludi biseri koji su nam savjetovali da bebi damo ime Ivana pa da smo svi u kompletu :P

Mi imamo Swifta i iskljucila sam skroz zracne...nije se moglo samo suvozacki, pa sam sve. A ne mogu je ja vozit nazad sama u autu...ovako nam super. Ionako ne idemo van grada, samo po gradu, a po splitu je sve prva-druga.

Kad je nama trebala sjedalica on je bio premali za grupu 1 tako da nam je trebalo nešto od 0 a da nije jaje. Vrijedi svake kn i nebi je mjenjala. Ali zato ljetna navlaka neće biti smeđa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji