Lijepa nasa. Odi na hitnu ak mislis da treba?
Nista od pilatesa ovaj tjedan. Muz mi nenajavljeno sutra odlazi, u subotu se navecer vraca. Najavljeno je odlazio u ponedjeljak i vracao se jucer. I najavljeno ga nije bilo cetiri dana u proslom tjednu i onih tjedana prije tog. Ja razmisljam da si najavljeno uzmem dadilju a nenajavljeno nadjem ljubavnika. Sad je pravo vrijeme dok jos imam cica. Jest da cemo morat ljubovat ujutro jer predvecer vise nisu za pokazivanje.
Bravo Kriszta za puzanje :)
Ja cu napravit i ludjacima iz Vrapca tu soufflee, samo nek se neko dodje druzit samnom.
Pozdrav,
Ulovila i ja vremena.
Onakve šlapice mi dobili, kupljene u Kiku samo je dolhe platno i još su mu prevelike.
Moje djete noćas u 5:20 tražilo jest, jedva ga uspavala poslje. Nakraju s tatom odspavao do 8:30.
Išli jutros u Lidl pi skafander i sebi ski hlače da možemona Sljeme. Ulovila zadnji broj i za sebe i njega. Za curice još i boju možeš birat i broj, za dečke nema. Neznam da li naručuju manje ili u gradu jednostavno ima više dečkića.
Kod nas pedijatri školsku djecu neprimaju tj. čim se upiše u školu da ti karton pa ili školskom dispanzeru ili obiteljskom lječniku.
Ovo što učimo djecu da sam zaspu nevidim kao ništa loše. Meni kap prelila čašu u autu umoran spava mu se, a on plače da ga uzmem jer nezna zaspat. Sad zaspe u kolicima, u autu, u marami. Navečer u krevetić ja u svoj otpjevam uspavanku i on gotov. Nekad i ne dočeka kraj pjesmice.
Idem učit matematiku, naivno obećala nećakinji instrukcije.
Imaju prof koja zna da ju samo jedna učenica kuži i razumije što ona priča. To je otvoreno rekla na roditeljskom. Ali očito nema namjeru promjenit način predavanja. Sad ja moram ponovit da bi mogla njoj objasnit. Sama sam si kriva. Potencije stižeeeemmm!
Prvi srednje, inače sam držala instrukcije iz kemije (najstarijem nećaku i nećakinji i njihovim prijateljima, srednjoškolci), ali ide mi i matematika.
Ali zato nepitaj me povijest i zemljopis, književnost ni slučajno.
Bili skafanderi ružnih dezena ali ok mi se čine. Igledaju kao da neće promočit nakon 10 min.
Sortiraj odgovore
Najstariji