Znaci svi dobro,samo Kriszta i ja naopako. A eto. Ajde javi kako je prosllo. Nama nelose. Spavala do 5,pojela,spavala do 8. Kasljala je,al nije se nesto budila. Cujem da joj je sad u grlu jadnoj,ne bas u nosu. Muz jos nije dobio tavu,vidit cu sad kaakav se vratio iz nocne.
Mozda bolestan? :D
Kriszta ne odustaj. Mojeg npr prekjucer uhvatilo vristanje, kao ne bi spavao a trlja oci i cendra. Ja ostanem kraj njega, on se malo izvristi dve minute i spava. Al vecinom bude bez problema. Ne odustajem vise od uspavljivanja u krevetu.
Prvo buđenje nakon vrištanja,urlanja u 5h jel može bolje. Još uvijek spava odonda. Popapala i nastavila.
Prije 15 min sam otvorila vrata od njene sobe,povukla roletnu..ništa,ona dalje spava :)
Očito nam Mamasita mora biti gadan dan,da bi spavali noću..ajde,nek bude! Samo noć mi ne diraj!
Tiny sretno i dalje i dalje....i dalje :)
Ivchi nikad ne odustajem,pa valjda sam ja glavna u odgajanju ,ne ona :D
Sinoć ja maloj govorim dok ona plaća: Vrijeme je za spavanje i sad će Mia lijepo spavat. Ne,ne vadim te ljubavi van,vrijeme je za spavanje. Nakon stoti puta ja povisim ton i ona prestane plakat. Pogledam muža a on sa dva prsta pokazuje "hitlerov brk" hahahaha To mi pokazuje,kad smatra da sam prava HITLERKA :)))))
Kriszta nahebala si kad nas dodju s Rode tu malo pogledat :D
Bas sam citala tamo kad sam se odlucivala na to uspavljivanje u kreveticu forum. Kako su one razapele zenu koja je postavila pitanje kako to postici. Bozekristeisuse. Da zasto bi to uopce postizala, da im nije jasno zasto bi beba znala zaspat sama, da je beba tu da se nosi bla bla. Ma znas kaj... mislim da je neko i napisao tamo da svaka takva beba koja se nosi da se uspavljuje se i budi po noci. Pa jel to dobro za bebu da ima takav isprekidan san? I meni se to stvarno tako pokazalo, puno bolje spava otkad se uspavljuje u krevetu. I ja mislim da sam s to malo placa napravila dobro za njega eto... upravo to, mi odgajamo, ne bebe.
Drugi pokušaj u tijeku. Dama zaspala s vrećicom, dam se okladit sad da će zanjonjat prek sat vremena samo zato kaj sad ne treba! :D
Kriszta ajmeeee koja divna noć! I jel ima zuba? Ak nema svejedno moraš oprostit jučerašnji dan kad te nagradila s takvim noćnim spavancem heheh
Ne znam koliko ima veze ununam li ju ili ju pustim da plače u kindaču prije spavanja, isto se budi. Kod nas ne bitno. Muž ju je naučio da se sama uspava u kindaču i hvala mu na tome, stvarno bez muke ide, staviš ju u kindač, gunđa kojih 5-10min al zaspi. To prek dana ne doživim :P
Kad je bila bubina nunala sam ju prije kindača jer je kmečala i isto je.
Ja koliko vidim po svojoj evidenciji nama su se noći pokvarile točno od tog dana kad smo uveli kašice! Dijete dobilo traume čini se.
Rode no coment...oduvijek mi se dize kosa od njih i pomisao. Al ja sam hepi menga je dosla juhuhu. Posivljat cu s zivcima bude li tak ubuduce..mi se tek u 9 digli, nijedan dan prije 8 se ne dize sto je super bar malo sna.ja nisam ni probala da se sama uspava iskreno nemam tolko strpljenja. Lakse mi je da na meni zaspi il da ju drmam kad lezi al sama sama ne, ak ju ostavim onda se igra.
Naravno da je zanjonjala na dva sata. Nema veze tak i tak je promočila. Aj treća sreća, ulovila napokon. Danas niš ne jede, sve neke mjere 60,70ml... Koma dan.
Srećom idem na kavu popodne, nek se muž zabavlja, prošvikala bi do kraja dana vjerojatno..
Kak vi svi lijepo spavate. Uredno buđenje u 6 ujutro. Ili pol 7 kad muž otključa vrata i zalupi s njima.
E pa ja sam luuuuda cijelo jutro. Ne zbog male. Zbog pedijatara u gradu Splitu. Ne znam čitate li šta, al ovo ovde je luda kuća. Ionako ih je malo, a od jučer je i moja dala otkaz! Gdje cu, sta cu, s bolesnim djetetom, ja pojma nemam. Luuuuuuuuuuuuda.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/450471/bez-pedijatra-ostaje-1300-djece-a-sef-splitskog-doma-zdravlja-okrivljuje-roditelje-da-postuju-zakon-lijecnika-bi-bilo-i-previse
Mogu me pojesti ove iz rode. Nek krenu od sale :)
Evo od jučer puže moja četveronoške ko velika i danas si odmah razbila facu (samo malo) na parketi. Sad će tek ozljede. :(
Bile nam legice (očito sam trebala kukati prije) ali one prave prijateljice. Baš smo uživale sa malenom. Dobra,da bolja ne može biti. Očito voli gužvu.
Ispekla sam souffle,ali sam ostavila skroz tekuće...ubile smo se. Legice oduševljene. Naravno sa sladoledom. :) To mi je bio doručak. Još je budna,možda ćemo i ručat prije prvog spavanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji