Tiny čim mama nije u strahu,onda nije ništa loše.
Rekla mi je sestra,koja je preuzela urin (ustvari vrečicu) od nas,da moramo paziti na puno stvari kod uzimanja urina. Oprati i dezinficirati ruke. Malenu obrisati i OPRATI prije nego što najljepiš vrećicu.
Ne bi trebala vrećicu naljepiti blizu "guzice" isto zbog bakterija. Idealno je da beba popiški nakon 15-20 min,uvrh 30 min. Nakon toga sve ispočetka sa novom vrećicom. Gnjavaža
Halila. Odlično! Čestitam! Iz prve :)
A Iris samo neka papa..da ima 15 kg ,mogla bi se onda zabrinuti,ali ovako...ništa nije previše.
Malena danas cendrava. Tako da sam joj rekla,da jedino mogu današnji dan joj oprostit,ako sutra opipam drugi zub . Inače ne!
Mi već u krpama spavamo ko topovi :D
Moram je pohvalit za danas, bila je sva raspoložena i vesela.. tko zna šta mi sprema noćas
Odspavala si je popodne preko 2h, brljavili nešto kašice oko 5, tata hranio, kašice je bilo posvuda pa smo morali i na ranije kupanje jer takva nemre nikam. I sad ja imala ideju da pošto smo ju ranije okupali pustimo da se izigra još malo, al nju to zbunilo- po njenom, nakon kupanca ide klopanje i spavanje. Nakraju smo tako, do kad će spavat noćas vidit ćemo hahahah
Pošto već danima neće jesti prije spavanja mlijeko sad sad sam u mlijeko dodala ma pola žlićice rižinih pahuljica i sve je pojela.
Kriszta hvala na savjetima ;)
užas koja gnjavaža s tom vrećicom! Ma joj, neću ni pričat kakav smo to urin na zadnje odnesli nakon pokušavanja od 3 puta. Zato se baš i ne brinem, nekak sam i očekivala da će tak završit :D
Al zato sutra, baš sam mužu rekla, prije vrećice idem joj oprat guzu temeljito pod vodom i onda zaljepit. Nadam se da ću ulovit urin iz prve. Stvarno se nadam.
Čekam sutra tvoje javljanje da je izvirio zub!!!
Kod nas još ništa! Baš slikala da pošaljem kumi, i tek sad na slikama vidim koliko se više bijeli gornji zub nego donje jedinice. Kao da će taj prvi izvirit??
Oh halila i mi smo s vama prozdrljivi ona jede apsolutno Sve nema kaj ne zeli a isto je mala ne dobiva puno sam u duzinu ide.
Mi danas napokoonn kupili hranilicu da ne jede iz kolica i ljecnicki obavljen mislila sam mozda da ce me neko zaj...avati jer imam dioptriju a naocale su mi slabije al sta ti je kad ides privatno niko nis ne pita nit gleda sam daj pare.zalosno.
I ja idem spat napokon sve gotovo mislim da cu u minuti zaspat.
Laku noccc!!
Šlapice - i ja sam isto to pitala odmah, ali ne, ne klizu se, pipala sam na maloj hahahaha, zato cu i naruciti. Profil je Ljerka Kožne Papučice Mesarić, naruci se kod nje na stranici. Ovako nekako to izgleda: http://static.wixstatic.com/media/0e4b89_b4181a45c6f24473b85e3409ea444ae1.jpg_srz_920_613_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz
Na plivanje idemo u Centar Mali Dom na Bastijanovoj. Hahahha Ivchi, pretpostavljam da svako ucenje plivanja ima svrhu da ih se nauci da se ne utope Kruzi se po bazenu pa gore dolje, lijevo desno pa u krug pa na strunjacu, proleti termin! Jedan klinac ima 10,5 mjeseci i vec ode onak metar i sitno od mame, ide pola godine na plivanje i tako gusta da je to cudo jedno!!
Bravo Halila!!!
Danas sam mu u mlijeko s rizolinom umutila i spinat, sve je smazao! ima da mu zakamufliram to povrce, pizdek jedan!
Bas mi je drago da ste svi dobro jer mi smo ocajno. Dan katastrofa osim sta je popodne spavalaa bas dugo. Veceras se pocela cut kao mali pas kad cvili,nije mi draago,sutra moram do dr da je poslusa. Muz zivcan od jucer,navodno ga mali izivcirao jer ima milijun pitanja!!?? Helouuuuu! Majkemi tavon cu ga u glavu jedan dan,bogami ako necu.
Mala place na boci,mozda je grlo boli,ne znam. Uglavnom,uzas. Muz radi nocnu. Mislim da sam nocas najeb.....
Uh uh
Kamikaze, dobro si mi rekla, sama sam trazila to s utapanjem :D dobro je zvucalo kod mene u glavi jer sam gledala neke klipove sa ucenjem malih beba da plivaju al nije mi nakraj pameti bilo da tog ima kod nas...
Ajme ove slapice su super. Pogledat cu na fejsu od frendice... nemrem vjerovat da samo 50 kn naplati, a budimo realni takk deru na toj djecjoj obuci da je to uzas.
Mamasita, tavom, slapom, mobitelom. Ma imas rekvizita kolko oces. Ja jos jedino tavu nisam isprobala. Moj nema foru zivcanoce nego: kaslj kaslj bolestan sam. Ma retardiran si a ne bolestan.
Bravo Halila! Ja pala ispite prvi put, sramota a stari instruktor... Crna ma super da te nisu zezali za dioptriju, morala bi obnavljat svakib par godina ljecnicki a to se naravno placa.
Joj Tiny taj urin... budimo realni ja nisam nikad ni svoj dala bez da je pisalo da ima bakterija a onda urinokultura sterilna. Ko zna jel to moguce uopce napravit kak spada :)
Idem spat, ln!
Poslije kupanja i hranjenja isto sve kao i ovih dana. Malo se mazili,ja joj pjevala,vidim da je već gotova,prebacim je budnu u krevetić,kao i uvijek(prije bubanosti) kad ono bacanje,cendranje,na kraju plač. Pruža rukice da je vadim van. Pitam ja muža "jel i danas pun mjesec" ? Kaže on meni,da misli da nije. Ahaaa..znači tako! Samo je prefrigana. Onda ništa,ja joj lijepo objasnila da je vrijeme za spavanje,poljubila je..itd i izašla van. A ona urlala ajme...ostavila je 2 min,taman hoću ući,ona priča,pa nakon 2 min opet urlanje. Ušla kod nje,pjevam joj,pričam joj ...ništa ne pomaže...ona i dalje urla,sad se već od slina guši,kašlje,...svašta nešto. Nisam više izašla,ali niti sam je vadila iz kreveta. Ona urlala ,a ja joj pjevala. Trajalo je 30 min sa pauzama naravno. Na kraju je odustala i zaspala. Sad vjerujem ,da će se još buditi par puta vrištajući,ali ne odustajem. Tako smo imali super ritam 2 mjeseca i poslije bubanosti sve pala u vodu.Sad idemo opet sve ispočetka.
Jutreko!
Noć uz dva buđenja, još i ok kak je ranije i legla. Lagano se mirim s tim da neću još koju godinu doživit spavanje kroz cijelu noć :/
Prvi pokušaj misije vrećica- nula bodova. Idemo dalje, još 4 to go!
Nasdva hvala! Kak se tog nisam sjetila prije hahahaha oprala ju ujutro jer je promočila cijela i prije vrećice pošpricala Octeniseptom. Sljedeći put moram opet hahah
Mamasita ajoj uažas od dana! Jel idete doktoru danas? Kak ćete u nedjelju ak bu bubina?
Nemoj tavu, šteta tave, gađaj šlapom! Imaš dve za slučaj ak prvi put fulaš! :D
Kriszta i kod nas je tak. Nakon svake bubanosti ritam slažemo još ohoho. Još uvijek ga slažemo :/
Sortiraj odgovore
Najstariji